Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Looney tunes AnOx FC
Sylvester Tactiek wini_03A
39% Balbezit 61%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 18
7 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 65.4
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Metsenaere de bal. Nelis rent richting de bal. Nelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - AnOx FC 0:1

3e minuut.
Dierick geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Soens de bal onder controle te krijgen. Chiancone met een sublieme pass. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Voordeckers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Verschaeren komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Soens probeert de bal aan de voet te houden. Metsenaere is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dierick. Dierick krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Morel rent richting de bal. Morel passt de bal met de wreef. Dierick rent richting de bal. Dierick geeft de bal voor. Choszczewski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wodecki rent richting de bal. Delflaesse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wodecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dierick met een snel genomen vrije trap. Nelis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Morel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metsenaere. Morel raakt geblesseerd tijdens het duel. Dierick met een snel genomen vrije trap. Choszczewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - AnOx FC 0:2

31e minuut.
Cabaleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Bowman verovert de bal door een tackle van achteren. Hoey rent richting de bal. Bowman onderschept slim de pass. Bowman met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Delflaesse probeert de bal met de borst te controleren. Choszczewski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Delflaesse ... Strafschop! Delflaesse krijgt een gele kaart. Choszczewski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Choszczewski kan niet meer verder spelen. Lebon komt het veld opgelopen. Chiancone kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - AnOx FC 0:3

42e minuut.
Wodecki speelt de bal door. Lebon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon passt de bal zonder na te denken. Chiancone is nu in balbezit. Chiancone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Looney tunes 64%, AnOx FC 36%.
Looney tunes - AnOx FC 0:3

52e minuut.
Daar is Chiancone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soens rent richting de bal. Chiancone verovert de bal door een tackle van achteren. Lebon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Nelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsenaere rent richting de bal. Nelis onderschept slim de pass. Nelis draait met de bal, schiet en ... Matevosyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - AnOx FC 0:4

59e minuut.
Mahdík speelt de bal door. Nelis rent richting de bal. Metsenaere begaat een overtreding. Metsenaere krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Soens de bal. Nelis rent richting de bal. Nelis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dierick passt de bal in één keer door. Nelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon rent richting de bal. Lebon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - AnOx FC 0:5

65e minuut.
Soens kopt de bal weg. Chiancone met een sublieme pass. Lebon is nu in balbezit. Lebon schiet op doel. Matevosyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - AnOx FC 0:6

71e minuut.
Chiancone passt de bal in één keer door. Dierick is nu in balbezit. Dierick passt de bal zonder na te denken. Lebon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - AnOx FC 0:7

78e minuut.
Klungelig pakt Dierick de bal. Mahdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiancone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiancone krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kepko komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sergeant kopt de bal weg. Bowman rent richting de bal. Bowman passt de bal zonder na te denken. Goossens is nu in balbezit. Goossens schiet op doel. Galarraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Looney tunes 51%, AnOx FC 49%.
Looney tunes - AnOx FC 0:7