Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swissbel FC. Grote Heide
Normal1 Tactiek +++
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 65
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski geeft een hoge lob. Paleszewiecki is nu in balbezit. Sęk is nu in balbezit. Sęk draait met de bal, schiet en ... Walle bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anziani zal de hoekschop nemen. Ulvestad springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sęk onderschept slim de pass. Sęk geeft de bal voor. Klungelig pakt Ulvestad de bal. Paleszewiecki is nu in balbezit. Paleszewiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:1

16e minuut.
Maršanić passt de bal zonder na te denken. Ujazdowski speelt de bal door. Sęk heeft problemen om de bal te vangen. Sęk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:2

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anziani met een snelle inworp. Paleszewiecki is nu in balbezit. Paleszewiecki geeft een lange en hoge pass. Sęk maakt een snoekduik en kopt de bal. Walle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:3

22e minuut.
Anziani passt de bal zonder na te denken. Paleszewiecki is nu in balbezit. Paleszewiecki passt de bal in één keer door. Sęk is nu in balbezit. Sęk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Yang probeert naar een medespeler te passen. Maršanić kopt de bal weg. Daar is Muhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Impe is nu in balbezit. Van Impe draait met de bal, schiet en ... Yang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Vanderbist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sęk rent richting de bal. Sęk probeert naar een medespeler te passen. Ulvestad rent richting de bal. Ulvestad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:4

32e minuut.
Klungelig pakt Ujazdowski de bal. Ujazdowski speelt de bal door. Sęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęk haalt uit met een fantastische trap. Walle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:5

35e minuut.
Falcioni passt de bal zonder na te denken. Sabeer rent richting de bal. Sabeer passt de bal zonder na te denken. Van Impe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Impe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ujazdowski passt de bal zonder na te denken. Anziani speelt de bal door. Ulvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:6

39e minuut.
Burda is nu in balbezit. Burda geeft de bal voor. Klungelig pakt de Le Hoye de bal. Ulvestad rent richting de bal. Ulvestad schiet op doel. Walle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:7

43e minuut.
van Mele is nu in balbezit. Ujazdowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ujazdowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sęk de bal. Sęk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paleszewiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paleszewiecki passt de bal in één keer door. Ulvestad rent richting de bal. Ulvestad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swissbel 59%, FC. Grote Heide 41%.
Swissbel - FC. Grote Heide 0:8

46e minuut.
Ulvestad passt de bal met de wreef. Paleszewiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paleszewiecki geeft de bal voor. Sęk is nu in balbezit. Sęk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Paleszewiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paleszewiecki probeert naar een medespeler te passen. Sęk rent richting de bal. Sęk schiet op doel. Walle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:9

51e minuut.
Paleszewiecki is nu in balbezit. Paleszewiecki passt de bal in één keer door. Ujazdowski speelt de bal door. Klungelig pakt Sęk de bal. Sęk schiet op doel. Walle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anziani zal de hoekschop nemen. Ulvestad geeft een lange en hoge pass. Sęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęk schiet op doel. Beyaert probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ujazdowski zal de hoekschop nemen. Sęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
van Mele bereikt de bal nog maar net als eerste. Paleszewiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Paleszewiecki geeft de bal voor. Ulvestad rent richting de bal. Ulvestad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Çakal kopt de bal weg. Klungelig pakt Paleszewiecki de bal. Paleszewiecki passt de bal met de wreef. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Anziani kopt de bal weg. Ulvestad rent richting de bal. Daar is Paleszewiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paleszewiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:10

59e minuut.
Şamiloğlu probeert de bal met de borst te controleren. Del Debbio verovert de bal door een tackle van achteren. Del Debbio geeft een lange en hoge pass. Ulvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ulvestad rent richting de bal. Ulvestad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ujazdowski geeft de bal voor. Ulvestad springt en kopt de bal. Paal!

61e minuut.
Çakal passt de bal zonder na te denken. Paleszewiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paleszewiecki passt de bal zonder na te denken. Ulvestad is nu in balbezit. Ulvestad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Anziani rent richting de bal. Anziani probeert naar een medespeler te passen. Ulvestad rent richting de bal. Ulvestad draait met de bal, schiet en ... Walle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:11

68e minuut.
Falcioni speelt de bal door. Van Impe is nu in balbezit. Sęk begaat een overtreding. Sęk krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Anziani passt de bal met de wreef. Ulvestad is nu in balbezit. Vanderbist tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vanderbist krijgt een gele kaart. Ulvestad raakt geblesseerd tijdens het duel. Paleszewiecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski schiet op doel. Walle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Walle bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Ulvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:12

73e minuut.
Falcioni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Labancz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Muhar onderschept slim de pass. Muhar passt de bal zonder na te denken. Sęk rent richting de bal. Sęk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is de Le Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:13

78e minuut.
Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski met een sublieme pass. Paleszewiecki geeft een hoge lob. Ulvestad maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:14

80e minuut.
Ulvestad geeft een lange en hoge pass. Sęk controleert de bal met de borst. Beyaert maakt een afschuwelijke overtreding. Beyaert krijgt een gele kaart. Sęk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paleszewiecki wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:15

82e minuut.
Çakal is nu in balbezit. Çakal geeft een lange en hoge pass. Sęk kopt de bal weg. Ulvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad haalt uit met een fantastische trap. Walle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Sęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Paleszewiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęk is nu in balbezit. Paleszewiecki rent richting de bal. Sęk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC. Grote Heide 0:16

90e minuut.
Anziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Anziani passt de bal zonder na te denken. Ulvestad is nu in balbezit. Paleszewiecki rent richting de bal. Paleszewiecki draait met de bal, schiet en ... Walle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ulvestad rent richting de bal. Ulvestad haalt uit met een fantastische trap. Walle probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swissbel 71%, FC. Grote Heide 29%.
Swissbel - FC. Grote Heide 0:16