Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V for S Milthi United
2 Tactiek En gaan
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 68.2
very good Schieten incredible
adequate Passen formidable
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Pascolla rent richting de bal. Cowie begaat een overtreding. Pascolla raakt geblesseerd tijdens het duel. Amatori wilt de vrije trap nemen. Cowie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Locke met een sublieme pass. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori passt de bal in één keer door. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla schiet op doel. Harsono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Enría probeert naar een medespeler te passen. Acer rent richting de bal. Acer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ðức Mạnh de bal. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Milthi United 0:1

16e minuut.
Ott probeert naar een medespeler te passen. Vandooren rent richting de bal. Vandooren met een sublieme pass. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla draait met de bal, schiet en ... Harsono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Acer met een sublieme pass. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori met een sublieme pass. Pascolla heeft problemen om de bal te vangen. Pascolla haalt uit met een fantastische trap. Harsono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cowie de bal. Cowie geeft een lange en hoge pass. Vandooren kopt de bal weg. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Milthi United 0:2

23e minuut.
Vandooren is nu in balbezit. Daar is Vandooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandooren passt de bal in één keer door. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Milthi United 0:3

25e minuut.
Klungelig pakt Cowie de bal. Cowie geeft de bal voor. Solís is nu in balbezit. Solís geeft een lange en hoge pass. Ðức Mạnh kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Milthi United 0:4

28e minuut.
Cowie passt de bal zonder na te denken. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren met een sublieme pass. Pascolla rent richting de bal. Pascolla haalt uit met een fantastische trap. Harsono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cowie onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Milthi United 0:5

31e minuut.
Tapar verovert de bal door een tackle van achteren. Tapar speelt de bal door. Doesburg is nu in balbezit. Locke is nu in balbezit. Locke schiet op doel. Barboza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Enría rent richting de bal. Enría passt de bal met de wreef. Pascolla rent richting de bal. Pascolla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Milthi United 0:6

38e minuut.
Ðức Mạnh onderschept slim de pass. Enría rent richting de bal. Enría met een sublieme pass. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Locke probeert de bal met de borst te controleren. Amatori probeert naar een medespeler te passen. Acer speelt de bal door. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V for S 75%, Milthi United 25%.
V for S - Milthi United 0:6

47e minuut.
Murgoci speelt de bal door. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís geeft de bal voor. Pascolla rent richting de bal. Pascolla haalt uit met een fantastische trap. Harsono bokst de bal weg.

51e minuut.
Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren speelt de bal door. Pascolla heeft problemen om de bal te vangen. Pascolla schiet op doel. Harsono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Milthi United 0:7

52e minuut.
Locke is nu in balbezit. Pascolla verovert de bal door een tackle van achteren. Pascolla probeert naar een medespeler te passen. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren verovert de bal door een tackle van achteren. Vandooren passt de bal met de wreef. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren passt de bal met de wreef. Pascolla heeft problemen om de bal te vangen. Pascolla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Milthi United 0:8

68e minuut.
Forlin met een sublieme pass. Daar is Vandooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandooren passt de bal zonder na te denken. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren speelt de bal door. Pascolla heeft problemen om de bal te vangen. Pascolla haalt uit met een fantastische trap. Harsono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Milthi United 0:9

81e minuut.
Vandooren probeert naar een medespeler te passen. Amatori rent richting de bal. Amatori passt de bal zonder na te denken. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cowie rent richting de bal. Ðức Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Mạnh passt de bal in één keer door. Pascolla is nu in balbezit. Pascolla haalt uit met een fantastische trap. Harsono bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V for S 69%, Milthi United 31%.
V for S - Milthi United 0:9