Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zebras mollem Racing Roeland
def xl Tactiek Belgium 1
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 57.7
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Herédi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Impe met de inworp. Philipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsen geeft een hoge lob. Tarit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Commer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Commer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Racing Roeland 0:1

5e minuut.
Dupain is nu in balbezit. Dupain passt de bal zonder na te denken. De Commer is nu in balbezit. Crabeels is nu in balbezit. Crabeels draait met de bal, schiet en ... Tarit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Mexis heeft problemen om de bal te vangen. De Commer is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dupain zal de hoekschop nemen. Boddin kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsen onderschept slim de pass. Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Racing Roeland 0:2

41e minuut.
Visegrádi met een sublieme pass. Falcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcı passt de bal in één keer door. Syahrizal is nu in balbezit. Syahrizal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Racing Roeland 1:2

45e minuut.
Gysbrecht met een sublieme pass. Mexis rent richting de bal. Crabeels verovert de bal door een tackle van achteren. Crabeels haalt uit met een fantastische trap. Tarit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebras mollem 52%, Racing Roeland 48%.
zebras mollem - Racing Roeland 1:2

55e minuut.
Tarit trapt de bal weg. Philipsen geeft een hoge lob. De Commer is nu in balbezit. De Commer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Racing Roeland 1:3

60e minuut.
Boddin onderschept slim de pass. Boddin met een sublieme pass. De Commer is nu in balbezit. De Commer schiet op doel. Tarit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Racing Roeland 1:4

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negreanu komt het veld opgelopen. Van Impe met de inworp. Philipsen geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Boddin de bal onder controle te krijgen. Ardiles rent richting de bal. Ardiles geeft een lange en hoge pass. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebras mollem 62%, Racing Roeland 38%.
zebras mollem - Racing Roeland 1:4