Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Wysiołek Luborzycki Boing Boom Tschak
na mocnych Tactiek Jeugd
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 55.7
redelijk Schieten solide
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu geeft een hoge lob. Ogryczak is nu in balbezit. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Alibali bokst de bal weg.

7e minuut.
Ydens probeert naar een medespeler te passen. Zels probeert naar een medespeler te passen. Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts haalt uit met een fantastische trap. Ercin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ydens neemt de hoekschop. Zels springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cabbar rent richting de bal. Cabbar passt de bal in één keer door. Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - Boing Boom Tschak 0:1

13e minuut.
Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager verovert de bal door een tackle van achteren. Dhuinslager passt de bal met de wreef. Paerts rent richting de bal. Paerts draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Verbeeck geeft de bal voor. Scarpinelli controleert de bal met de borst. Zels onderschept slim de pass. Zels haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paerts de bal onder controle te krijgen. Branch bokst de bal weg.

19e minuut.
Ostaşu geeft de bal voor. Inworp. Ydens met een snelle inworp. Skowronek geeft de bal voor. Paerts springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Calle de bal. Skowronek probeert naar een medespeler te passen. Cabbar probeert naar een medespeler te passen. Verbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbeeck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Skowronek geeft de bal voor. Klungelig pakt Ercin de bal. Zels rent richting de bal. Zels draait met de bal, schiet en ... Branch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - Boing Boom Tschak 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Wysiołek Luborzycki 75%, Boing Boom Tschak 25%.
FC. Wysiołek Luborzycki - Boing Boom Tschak 0:2

49e minuut.
Ydens speelt de bal door. Cabbar probeert de bal met de borst te controleren. Paerts is nu in balbezit. Paerts geeft een lange en hoge pass. Branch probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Paerts met een sublieme pass. Klungelig pakt Zels de bal. Zels met een sublieme pass. Verbeeck rent richting de bal. Verbeeck draait met de bal, schiet en ... Branch bokst de bal weg.

69e minuut.
Cabbar speelt de bal door. Paerts is nu in balbezit. Paerts passt de bal in één keer door. Zels bereikt de bal nog maar net als eerste. Zels haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Skowronek speelt de bal door. Klungelig pakt Verbeeck de bal. Zels met een sublieme pass. Klungelig pakt Paerts de bal. Paerts draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ostaşu geeft een hoge lob. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka begaat een overtreding. Boryczka krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Uria bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts verovert de bal door een tackle van achteren. Paerts speelt de bal door. Verbeeck is nu in balbezit. Verbeeck schiet op doel. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Boryczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka geeft een lange en hoge pass. Paerts kopt de bal weg. Zels bereikt de bal nog maar net als eerste. Zels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cabbar speelt de bal door. Paerts rent richting de bal. Paerts passt de bal zonder na te denken. Zels rent richting de bal. Zels draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Paerts heeft problemen om de bal te vangen. Paerts probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zels de bal. Zels draait met de bal, schiet en ... Branch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - Boing Boom Tschak 0:3

89e minuut.
Skowronek passt de bal met de wreef. Verbeeck rent richting de bal. Verbeeck passt de bal zonder na te denken. Zels bereikt de bal nog maar net als eerste. Zels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Paerts geeft de bal voor. Zels maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Valtancoli de bal. Verbeeck is nu in balbezit. Verbeeck schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Verbeeck is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - Boing Boom Tschak 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Wysiołek Luborzycki 64%, Boing Boom Tschak 36%.
FC. Wysiołek Luborzycki - Boing Boom Tschak 0:4