Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coon and friends Drunken Elephants
Wonder Tweek Tactiek SEZ hgh
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 10
49 gemiddelde waardering 68.3
good Schieten outstanding
solid Passen outstanding
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Van Walle geeft de bal voor. Dewit bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewit geeft een lange en hoge pass. Paczos rent richting de bal. Paczos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dagerlund met een snelle inworp. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito passt de bal in één keer door. Wergeland rent richting de bal. Wergeland geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Boyajyan geeft een lange en hoge pass. Verbraken kopt de bal weg. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund geeft de bal voor. Paczos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ţirtea geeft een lange en hoge pass. Brigato kopt de bal weg. Paczos is nu in balbezit. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Voordeckers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Drunken Elephants 0:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wergeland met een snelle inworp. Dagerlund heeft problemen om de bal te vangen. Dagerlund geeft de bal voor. Paczos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Drunken Elephants 0:2

28e minuut.
Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Leblond begaat een overtreding. Wergeland raakt geblesseerd tijdens het duel. Dagerlund zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brigato maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Drunken Elephants 0:3

32e minuut.
Paczos passt de bal met de wreef. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund passt de bal met de wreef. Brigato rent richting de bal. Brigato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Urbina is nu in balbezit. Brigato verovert de bal door een tackle van achteren. Brigato met een sublieme pass. Paczos rent richting de bal. Paczos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Drunken Elephants 0:4

45e minuut.
Habers controleert de bal met de borst. Gusmão rent richting de bal. Habers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Habers krijgt een gele kaart. Gusmão is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dandelot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cearense de bal. Cearense geeft een lange en hoge pass. Colpaert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Scalat rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coon and friends 58%, Drunken Elephants 42%.
Coon and friends - Drunken Elephants 0:4

46e minuut.
Dantschotter komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Esposito geeft een hoge lob. Brigato kopt de bal weg. Daar is Grün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczos is nu in balbezit. Paczos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Drunken Elephants 0:5

49e minuut.
Wergeland passt de bal in één keer door. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense onderschept slim de pass. Cearense geeft de bal voor. de Le Hoye krijgt zijn hoofd ertegen. Dantschotter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Paczos is nu in balbezit. Paczos passt de bal in één keer door. Dagerlund is nu in balbezit. Paczos is nu in balbezit. Paczos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Scalat geeft de bal voor. Urbina kopt de bal weg. Dossche rent richting de bal. Dossche geeft een hoge lob. Gusmão krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - Drunken Elephants 1:5

57e minuut.
Verkin komt het veld opgelopen. Cetina komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Leblond bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetina onderschept slim de pass. Cetina geeft een lange en hoge pass. Brigato is nu in balbezit. Brigato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkin rent richting de bal. Dewit onderschept slim de pass. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coon and friends 60%, Drunken Elephants 40%.
Coon and friends - Drunken Elephants 1:5