Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daring CM Fc Ndw
ArboH1 Tactiek Drievierdrie
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
50.1 gemiddelde waardering 67.2
very good Schieten outstanding
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


14e minuut.
Nuţiu geeft een lange en hoge pass. Grądcki kopt de bal weg. Klungelig pakt Martín de bal. Drljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Daring CM - Fc Ndw 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Bolognesi de bal. Bolognesi passt de bal zonder na te denken. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker geeft een lange en hoge pass. Esparza is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daring CM - Fc Ndw 1:1

24e minuut.
Van Acker onderschept slim de pass. Van Acker probeert naar een medespeler te passen. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Grądcki speelt de bal door. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Martín de bal. Martín geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Martín rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo speelt de bal door. Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi haalt uit met een fantastische trap. Kerner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Klungelig pakt Bytnowicz de bal. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński passt de bal in één keer door. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Tomescu kopt de bal weg. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar maakt een afschuwelijke overtreding. Kuchar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daring CM 35%, Fc Ndw 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daring CM - Fc Ndw 1:1

47e minuut.
Klungelig pakt Ferdinand de bal. Ferdinand speelt de bal door. Bolognesi is nu in balbezit. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński draait met de bal, schiet en ... Tarlać bokst de bal weg. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... Paal!

48e minuut.
Martín met een snelle inworp. Esparza rent richting de bal. Esparza passt de bal met de wreef. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński schiet op doel. Tarlać bokst de bal weg.

56e minuut.
Tomescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu met een sublieme pass. Daar is Vesić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... Tarlać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring CM - Fc Ndw 1:2

58e minuut.
Castillo speelt de bal door. Drljan rent richting de bal. Pędziwiatr rent richting de bal. Pędziwiatr geeft de bal voor. Nuţiu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Martín met een snelle inworp. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Castillo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring CM - Fc Ndw 1:3

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nuţiu stond buitenspel. Lineker komt het veld opgelopen. Lucke komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ferdinand met een sublieme pass. Martín probeert naar een medespeler te passen. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza schiet op doel. Tarlać probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Grądcki verovert de bal door een tackle van achteren. Martín geeft de bal voor. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap. Tarlać maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring CM - Fc Ndw 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daring CM 52%, Fc Ndw 48%.
Daring CM - Fc Ndw 1:4