Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:24
  • Bekerwedstrijd: Beker van België
  • Stadion: Heima
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21854
Sigur FC Kings Erotica
svefn-g-englar 2 Tactiek muchichi
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 50.2
adequate Schieten very good
excellent Passen very good
good Verdedigen solid


8e minuut.
Rendón rent richting de bal. El Arabi verovert de bal door een tackle van achteren. El Arabi met een sublieme pass. Chunlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunlong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rendón passt de bal met de wreef. Foglar rent richting de bal. Foglar passt de bal met de wreef. Diependael geeft een lange en hoge pass. Uyterhoeven springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Millecamps is nu in balbezit. El Arabi geeft de bal voor. Chunlong rent richting de bal. Chunlong schiet op doel. Pot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
El Arabi passt de bal met de wreef. Bailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailly probeert naar een medespeler te passen. Kalte rent richting de bal. Kalte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Agebäck passt de bal zonder na te denken. Kalte rent richting de bal. Bailly is nu in balbezit. Bailly geeft een hoge lob. Kalte geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bailly passt de bal met de wreef. Kalte is nu in balbezit. Kalte speelt de bal door. Chunlong rent richting de bal. Chunlong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - FC Kings Erotica 0:1

36e minuut.
El Arabi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Arabi passt de bal zonder na te denken. Chunlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunlong schiet op doel. Pot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - FC Kings Erotica 0:2

39e minuut.
Millecamps rent richting de bal. Bailly verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bailly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailly passt de bal zonder na te denken. El Arabi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Diependael kopt de bal weg. El Arabi geeft de bal voor. Vanthornhout rent richting de bal. Kalte verovert de bal door een tackle van achteren. Kalte draait met de bal, schiet en ... Pot bokst de bal weg. Chunlong is nu in balbezit. Chunlong draait met de bal, schiet en ... Thông probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - FC Kings Erotica 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigur 63%, FC Kings Erotica 37%.
Sigur - FC Kings Erotica 0:3

56e minuut.
Vanthornhout rent richting de bal. Kalte onderschept slim de pass. Kalte speelt de bal door. Chunlong is nu in balbezit. Chunlong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Uyterhoeven onderschept slim de pass. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón met een sublieme pass. Uyterhoeven rent richting de bal. Uyterhoeven draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Geerts kopt de bal weg. Tymieniecki speelt de bal door. Mettens heeft problemen om de bal te vangen. Geerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Diependael geeft een lange en hoge pass. Geerts is nu in balbezit. Geerts geeft een hoge lob. Uyterhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyterhoeven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
El Arabi passt de bal in één keer door. Bailly is nu in balbezit. Bailly speelt de bal door. Kalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Thông kopt de bal weg. Klungelig pakt Millecamps de bal. Bailly geeft een hoge lob. Kalte rent richting de bal. Kalte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigur 54%, FC Kings Erotica 46%.
Sigur - FC Kings Erotica 0:3