Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Benchwarmers Fc Soepkiekens
MN Blitz 5 Tactiek Ballance 1
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
45.1 gemiddelde waardering 50
good Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Degreve onderschept slim de pass. Degreve geeft de bal voor. Calbullahue is nu in balbezit. Calbullahue haalt uit met een fantastische trap. Nicoletto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Fc Soepkiekens 0:1

9e minuut.
Dupain rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Frais ... Strafschop! Dupain raakt geblesseerd tijdens het duel. Degreve legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Fc Soepkiekens 0:2

20e minuut.
De Gruyter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Groń de bal. Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve schiet op doel. Nicoletto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Fc Soepkiekens 0:3

26e minuut.
Nicoletto met een harde bal richting middenveld. Bobeş heeft problemen om de bal te vangen. Lamoral speelt de bal door. Nijs rent richting de bal. Nijs haalt uit met een fantastische trap. Nicoletto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Monsaraz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Museeuw met een snelle inworp. Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve geeft de bal voor. Nicoletto bokst de bal weg.

33e minuut.
Nijs met de inworp. Degreve met een sublieme pass. Calbullahue is nu in balbezit. Calbullahue schiet op doel. Dagić probeert de bal aan de voet te houden. Nicoletto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Fc Soepkiekens 0:4

36e minuut.
Nijs geeft een lange en hoge pass. Degreve kopt de bal weg. Bobeş controleert de bal met de borst. Calbullahue onderschept slim de pass. Calbullahue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Benchwarmers 85%, Fc Soepkiekens 15%.
The Benchwarmers - Fc Soepkiekens 0:4

50e minuut.
Frais is nu in balbezit. Museeuw verovert de bal door een tackle van achteren. Museeuw geeft de bal voor. Calbullahue rent richting de bal. Calbullahue haalt uit met een fantastische trap. Nicoletto bokst de bal weg.

57e minuut.
Dupain rent richting de bal. Dupain passt de bal met de wreef. Calbullahue is nu in balbezit. Calbullahue haalt uit met een fantastische trap. Nicoletto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Fc Soepkiekens 0:5

58e minuut.
Frais passt de bal in één keer door. Mijal is nu in balbezit. Mijal passt de bal zonder na te denken. Brogi is nu in balbezit. Brogi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Groń verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Nijs met de inworp. Museeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Museeuw passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Frais passt de bal zonder na te denken. Degreve rent richting de bal. Brogi maakt een afschuwelijke overtreding. Brogi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Benchwarmers 66%, Fc Soepkiekens 34%.
The Benchwarmers - Fc Soepkiekens 0:5