Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rokade Bowl Area SeMTeX
352 centrum Tactiek 3xatt
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
54.5 gemiddelde waardering 60.2
solide Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Van Rompuy is nu in balbezit. Van Rompuy passt de bal in één keer door. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst rent richting de bal. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap. Hakim bokst de bal weg. De Clerck rent richting de bal. De Clerck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - SeMTeX 0:1

8e minuut.
Van Rompuy verovert de bal door een tackle van achteren. Van Rompuy met een sublieme pass. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - SeMTeX 0:2

15e minuut.
Van Heck kan de bal niet met de borst controleren. Rodríguez Romeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Heck begaat een overtreding. Van Heck krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Comin geeft de bal voor. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt De Vuyst de bal. De Vuyst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - SeMTeX 0:3

20e minuut.
Van de Capelle geeft een lange en hoge pass. De Clerck is nu in balbezit. Van Rompuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Rompuy draait met de bal, schiet en ... Hakim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kermans met een sublieme pass. Van Rompuy geeft een lange en hoge pass. De Clerck kopt de bal weg. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - SeMTeX 0:4

27e minuut.
Millau geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Van Heck stond buitenspel. Miera neemt vlug de vrije trap. Bartholomeu rent richting de bal. Bartholomeu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Van Rompuy is nu in balbezit. Van Rompuy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt De Clerck de bal. De Clerck draait met de bal, schiet en ... Hakim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - SeMTeX 0:5

34e minuut.
Millau bereikt de bal nog maar net als eerste. Millau passt de bal zonder na te denken. De Clerck rent richting de bal. De Clerck draait met de bal, schiet en ... Hakim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - SeMTeX 0:6

41e minuut.
Vanmaele trapt de bal weg. Van Rompuy kopt de bal weg. De Clerck rent richting de bal. De Clerck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - SeMTeX 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokade Bowl Area 43%, SeMTeX 57%.
Rokade Bowl Area - SeMTeX 0:7

50e minuut.
Van Heck is nu in balbezit. De Vuyst rent richting de bal. Van Heck geeft een lange en hoge pass. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Van de Capelle geeft de bal voor. De Vuyst kopt de bal weg. Miera verovert de bal door een tackle van achteren. De Clerck rent richting de bal. De Clerck schiet op doel. Hakim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - SeMTeX 0:8

64e minuut.
Van Rompuy verovert de bal door een tackle van achteren. Van Rompuy probeert naar een medespeler te passen. Łachacz verovert de bal door een tackle van achteren. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck draait met de bal, schiet en ... Hakim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Brudzisz speelt de bal door. Rüstəmli is nu in balbezit. Rüstəmli passt de bal zonder na te denken. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Miera rent richting de bal. Miera geeft een lange en hoge pass. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - SeMTeX 0:9

74e minuut.
Brudzisz geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Gilbert. Goede buitenspelval van de verdediging. Van Langenhove neemt vlug de vrije trap. De Vuyst rent richting de bal. De Vuyst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Van de Capelle geeft een hoge lob. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck heeft problemen om de bal te vangen. De Clerck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - SeMTeX 0:10

79e minuut.
Gilbert is nu in balbezit. De Vuyst verovert de bal door een tackle van achteren. De Vuyst speelt de bal door. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Vuyst geeft een lange en hoge pass. Hakim bokst de bal weg. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - SeMTeX 0:11

83e minuut.
Daar is Frutiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frutiger met een sublieme pass. Kermans geeft de bal voor. De Clerck rent richting de bal. De Clerck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
De Clerck is nu in balbezit. De Clerck passt de bal zonder na te denken. De Vuyst rent richting de bal. De Vuyst draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Frutiger met een sublieme pass. Daar is Bartholomeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Millau krijgt een gele kaart. Bartholomeu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez Romeo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Langenhove krijgt een gele kaart.

87e minuut.
De Clerck verovert de bal door een tackle van achteren. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutiger begaat een overtreding. Frutiger krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Van Rompuy speelt de bal door. Łachacz verovert de bal door een tackle van achteren. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck haalt uit met een fantastische trap. Hakim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - SeMTeX 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokade Bowl Area 57%, SeMTeX 43%.
Rokade Bowl Area - SeMTeX 0:12