Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_thekillers F.C. Djem
nieuwe opstellin Tactiek Achilles
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.4 gemiddelde waardering 59.8
zwak Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Smolders rent richting de bal. Alderweireld verovert de bal door een tackle van achteren. Alderweireld passt de bal zonder na te denken. Coquart is nu in balbezit. Coquart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Dubourg speelt de bal door. Moscato met een sublieme pass. Coquart rent richting de bal. Coquart draait met de bal, schiet en ... Redigonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - F.C. Djem 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Pekuysal de bal. Moscato verovert de bal door een tackle van achteren. Moscato probeert naar een medespeler te passen. Coquart rent richting de bal. Coquart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Raedt geeft de bal voor. Klungelig pakt Pekuysal de bal. Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart haalt uit met een fantastische trap. Redigonda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Bąk geeft de bal voor. Wevere is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Raedt neemt de hoekschop. Coquart springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - F.C. Djem 0:2

16e minuut.
Moscato met de inworp. Bąk kan de bal niet met de borst controleren. Bąk met een sublieme pass. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Redigonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Raedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Raedt geeft de bal voor. Alderweireld kopt de bal weg. Coquart is nu in balbezit. Coquart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Apers geeft een lange en hoge pass. Raedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Raedt geeft de bal voor. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld draait met de bal, schiet en ... Redigonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
da Qualidade kopt de bal weg. Daar is Mavrocordat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavrocordat speelt de bal door. Talledo rent richting de bal. Talledo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - F.C. Djem 1:2

31e minuut.
Xiaoyu kan de bal niet met de borst controleren. Apers bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoyu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Xiaoyu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Xiaoyu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Flowner passt de bal in één keer door. Pielesiak heeft problemen om de bal te vangen. Pielesiak passt de bal zonder na te denken. da Qualidade bereikt de bal nog maar net als eerste. da Qualidade schiet op doel. Morgeaux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Moscato bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscato geeft een lange en hoge pass. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld onderschept slim de pass. Alderweireld draait met de bal, schiet en ... Redigonda bokst de bal weg.

36e minuut.
Moscato verovert de bal door een tackle van achteren. Moscato speelt de bal door. Van Brussel rent richting de bal. Coquart onderschept slim de pass. Coquart draait met de bal, schiet en ... Redigonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bąk passt de bal in één keer door. Raedt rent richting de bal. Raedt geeft een lange en hoge pass. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - F.C. Djem 1:3

43e minuut.
Raedt geeft een lange en hoge pass. Alderweireld heeft problemen om de bal te vangen. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld verovert de bal door een tackle van achteren. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_thekillers 60%, F.C. Djem 40%.
fc_thekillers - F.C. Djem 1:3

46e minuut.
Herédi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Raedt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flowner. Raedt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raedt met een snel genomen vrije trap. Herédi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Redigonda trapt de bal weg. Moscato rent richting de bal. Moscato geeft een hoge lob. Coquart rent richting de bal. Coquart haalt uit met een fantastische trap. Redigonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Bąk passt de bal met de wreef. Moscato met een sublieme pass. Herédi rent richting de bal. Daar is Herédi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herédi haalt uit met een fantastische trap. Redigonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Pekuysal geeft de bal voor. Raedt rent richting de bal. Raedt geeft een hoge lob. Herédi rent richting de bal. Herédi haalt uit met een fantastische trap. Redigonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pekuysal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuysal passt de bal met de wreef. Daar is Raedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raedt geeft de bal voor. Herédi maakt een snoekduik en kopt de bal. Redigonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Raedt is nu in balbezit. Raedt geeft een lange en hoge pass. Coquart is nu in balbezit. Coquart draait met de bal, schiet en ... Redigonda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - F.C. Djem 1:4

60e minuut.
Raedt heeft problemen om de bal te vangen. Raedt geeft een lange en hoge pass. Daar is Van Brussel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi draait met de bal, schiet en ... Redigonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Redigonda met een sublieme pass. Moscato kopt de bal weg. Herédi rent richting de bal. Herédi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Moscato rent richting de bal. Moscato passt de bal zonder na te denken. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - F.C. Djem 1:5

69e minuut.
Bąk speelt de bal door. Raedt is nu in balbezit. Raedt met een sublieme pass. Herédi is nu in balbezit. Herédi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Raedt onderschept slim de pass. Raedt passt de bal in één keer door. Herédi rent richting de bal. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - F.C. Djem 1:6

79e minuut.
Raedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Raedt passt de bal zonder na te denken. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi draait met de bal, schiet en ... Redigonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - F.C. Djem 1:7

83e minuut.
Apers geeft de bal voor. Herédi speelt de bal door. Raedt rent richting de bal. Raedt heeft problemen om de bal te vangen. Raedt haalt uit met een fantastische trap. Redigonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Van Brussel kopt de bal weg. Moscato probeert naar een medespeler te passen. Herédi is nu in balbezit. Herédi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Van Brussel de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Herédi passt de bal in één keer door. Raedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Raedt geeft de bal voor. Coquart is nu in balbezit. Coquart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Pekuysal de bal. Herédi is nu in balbezit. Herédi schiet op doel. Redigonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Moscato probeert naar een medespeler te passen. Raedt is nu in balbezit. Raedt met een sublieme pass. Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_thekillers 64%, F.C. Djem 36%.
fc_thekillers - F.C. Djem 1:7