Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOZERS Gjoernin
Normal Tactiek Ruit
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 59.8
solide Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


11e minuut.
Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salim de bal onder controle te krijgen. Chadli rent richting de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Gjoernin 0:1

17e minuut.
Amaral geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski rent richting de bal. Salim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salim krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kravička met een snelle inworp. Van de Capelle rent richting de bal. De Corte maakt een afschuwelijke overtreding. Van de Capelle raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Gołembiowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fogsgaard. Gołembiowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bulteel met een snel genomen vrije trap. Gołembiowski springt en kopt de bal. Kiskapusi bokst de bal weg.

29e minuut.
Bulteel met een sublieme pass. Daar is Dullers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dullers met een sublieme pass. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Gjoernin 0:2

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Glaría de bal onder controle te krijgen. Lahcen is nu in balbezit. Bulteel begaat een overtreding. Bulteel krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Van de Capelle met een sublieme pass. Kajdas rent richting de bal. Kajdas passt de bal met de wreef. Dullers rent richting de bal. Dullers geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 54%, Gjoernin 46%.
LOZERS - Gjoernin 0:2

56e minuut.
Moreels geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kravička met de inworp. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Cinghiali komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cinghiali met een sublieme pass. Gołembiowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salim. Salim krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gołembiowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gołembiowski wilt de vrije trap nemen. Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dullers kopt de bal weg. Kajdas is nu in balbezit. Kajdas met een sublieme pass. Cinghiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghiali schiet op doel. Kiskapusi bokst de bal weg.

76e minuut.
Van de Capelle is nu in balbezit. Van de Capelle geeft de bal voor. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Gjoernin 0:3

78e minuut.
Van de Capelle geeft een lange en hoge pass. Lahcen kan de bal niet met de borst controleren. Lahcen met een sublieme pass. Paździor is nu in balbezit. Paździor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Gjoernin 1:3

84e minuut.
Cinghiali passt de bal met de wreef. Daar is Kajdas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bănescu onderschept slim de pass. Cinghiali rent richting de bal. Cinghiali haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 51%, Gjoernin 49%.
LOZERS - Gjoernin 1:3