Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:27
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Amazon United Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2274
Amazon United Emma66 fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Madu geeft de bal voor. George probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ejike, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ekong rent richting de bal. Ekong geeft een lange en hoge pass. Okechukwu probeert de bal aan de voet te houden. Ekwueme is nu in balbezit. Ekwueme haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ekong is nu in balbezit. George verovert de bal door een tackle van achteren. George met een sublieme pass. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon United - Emma66 fc 1:0

43e minuut.
Ishiaku onderschept slim de pass. Ayegbeni verovert de bal door een tackle van achteren. Ayegbeni passt de bal zonder na te denken. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon United - Emma66 fc 2:0

45e minuut.
Inworp. Odiye met de inworp. Ekong rent richting de bal. George onderschept slim de pass. George haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon United - Emma66 fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon United 47%, Emma66 fc 53%.
Amazon United - Emma66 fc 3:0

58e minuut.
Odiye bereikt de bal nog maar net als eerste. George is nu in balbezit. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. George onderschept slim de pass. George draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ishiaku rent richting de bal. Nwanu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwanu passt de bal met de wreef. George rent richting de bal. George draait met de bal, schiet en ... Moneke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon United 39%, Emma66 fc 61%.
Amazon United - Emma66 fc 3:0