Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:27
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Inter Aba FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1907
Inter Aba FC Young citizens fc
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Taiwo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ekwueme met de inworp. Mbong rent richting de bal. Mbong geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Elejiko rent richting de bal. Elejiko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - Young citizens fc 1:0

19e minuut.
Okoh is nu in balbezit. Mbong verovert de bal door een tackle van achteren. Mbong speelt de bal door. Elejiko is nu in balbezit. Elejiko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Okocha passt de bal zonder na te denken. Okereke rent richting de bal. Elejiko onderschept slim de pass. Elejiko haalt uit met een fantastische trap. Udebuluzor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - Young citizens fc 2:0

25e minuut.
Ekwueme is nu in balbezit. Ekwueme passt de bal met de wreef. Taiwo rent richting de bal. Ogbodo verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbodo haalt uit met een fantastische trap. Udebuluzor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ayinde verovert de bal door een tackle van achteren. Ayinde passt de bal zonder na te denken. Ugbade rent richting de bal. Ugbade draait met de bal, schiet en ... Udenkwor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - Young citizens fc 2:1

40e minuut.
Ojebode speelt de bal door. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu rent richting de bal. Elejiko verovert de bal door een tackle van achteren. Elejiko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ekwueme passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mbong de bal. Okoh speelt de bal door. Ugbade rent richting de bal. Ugbade haalt uit met een fantastische trap. Udenkwor bokst de bal weg.

43e minuut.
Daar is Okoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogbodo rent richting de bal. Okoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodo onderschept slim de pass. Ogbodo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Aba FC 41%, Young citizens fc 59%.
Inter Aba FC - Young citizens fc 2:1

56e minuut.
Bobolayefa geeft de bal voor. Inworp. Emenalo met de inworp. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mbong probeert naar een medespeler te passen. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dosu krijgt een gele kaart. Elejiko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dosunmu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ojebode met een snelle inworp. Mbong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Elejiko is nu in balbezit. Elejiko geeft de bal voor. Ogbodo is nu in balbezit. Ogbodo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - Young citizens fc 3:1

83e minuut.
Ekwueme passt de bal in één keer door. Ogbodo is nu in balbezit. Ogbodo speelt de bal door. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko haalt uit met een fantastische trap. Udebuluzor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Aba FC 35%, Young citizens fc 65%.
Inter Aba FC - Young citizens fc 3:1