Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:27
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Paragon FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2590
Paragon FC SammySparkle403
433 Tactiek 424
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 25.3
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Klungelig pakt Ezoba de bal. Siasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezoba verovert de bal door een tackle van achteren. Okolosi rent richting de bal. Okolosi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Garbo rent richting de bal. Garbo geeft de bal voor. Klungelig pakt Dozie de bal. Yekini verovert de bal door een tackle van achteren. Yekini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Emigo is nu in balbezit. Emigo geeft een lange en hoge pass. Dozie kopt de bal weg. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Ezoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezoba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Okolosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dozie geeft de bal voor. Isibor probeert naar een medespeler te passen. Ezoba probeert naar een medespeler te passen. Ebiede rent richting de bal. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paragon FC - SammySparkle403 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paragon FC 58%, SammySparkle403 42%.
Paragon FC - SammySparkle403 0:1

53e minuut.
Dozie speelt de bal door. Emigo rent richting de bal. Emigo probeert naar een medespeler te passen. Ebiede heeft problemen om de bal te vangen. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paragon FC - SammySparkle403 0:2

74e minuut.
Emigo speelt de bal door. Okolosi rent richting de bal. Okolosi passt de bal met de wreef. Ebiede rent richting de bal. Ebiede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ola geeft de bal voor. Yekini rent richting de bal. Salahudeen onderschept slim de pass. Oliseh rent richting de bal. Oliseh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Emigo met een sublieme pass. Ebiede is nu in balbezit. Isibor maakt een afschuwelijke overtreding. Isibor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paragon FC 58%, SammySparkle403 42%.
Paragon FC - SammySparkle403 0:2