Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:27
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: ijoba Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1232
ijoba Philos FC
523 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Nwoke rent richting de bal. Aghahowa verovert de bal door een tackle van achteren. Aghahowa met een sublieme pass. Obianika is nu in balbezit. Obianika schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ekwueme passt de bal zonder na te denken. Owubokiri rent richting de bal. Owubokiri passt de bal zonder na te denken. West rent richting de bal. West schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ekwueme speelt de bal door. West bereikt de bal nog maar net als eerste. West heeft problemen om de bal te vangen. West haalt uit met een fantastische trap. Adeshina probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ijoba - Philos FC 1:0

41e minuut.
Nwoke is nu in balbezit. Aghahowa verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Obianika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ijoba 34%, Philos FC 66%.
ijoba - Philos FC 1:0

49e minuut.
Kaku geeft een lange en hoge pass. Obisesan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaku zal de hoekschop nemen. West maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Obianika probeert naar een medespeler te passen. Eromoigbe is nu in balbezit. Eromoigbe met een sublieme pass. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa draait met de bal, schiet en ... Uche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Okoduwa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Babayaro komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Babayaro onderschept slim de pass. Babayaro geeft de bal voor. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa draait met de bal, schiet en ... Uche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ijoba - Philos FC 1:1

61e minuut.
Obianika kopt de bal weg. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Owubokiri is nu in balbezit. Aghahowa verovert de bal door een tackle van achteren. Aghahowa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Obisesan onderschept slim de pass. Obisesan geeft de bal voor. Daar is Ejiofor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap. Uche bokst de bal weg.

70e minuut.
Edusei met de inworp. Daar is Michael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michael passt de bal zonder na te denken. Daar is West, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. West draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ijoba 35%, Philos FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ijoba - Philos FC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ijoba 43%, Philos FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ijoba - Philos FC 1:1

111e minuut.
Babayaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayaro passt de bal met de wreef. Obianika probeert naar een medespeler te passen. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ijoba - Philos FC 1:2

118e minuut.
Kaku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andre rent richting de bal. Babayaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Babayaro krijgt een gele kaart. Andre raakt geblesseerd tijdens het duel. Owubokiri legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ijoba 49%, Philos FC 51%.
ijoba - Philos FC 1:2