Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PhelleDkilla United Gidi cole
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ugbade passt de bal in één keer door. Emigo heeft problemen om de bal te vangen. Emigo met een sublieme pass. John rent richting de bal. John haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PhelleDkilla United - Gidi cole 1:0

11e minuut.
Igweonu met een snelle inworp. Kaku probeert naar een medespeler te passen. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. John is nu in balbezit. John schiet op doel. Ogunsoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PhelleDkilla United - Gidi cole 2:0

33e minuut.
Daar is Kondaponi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odiye onderschept slim de pass. Odiye geeft een lange en hoge pass. John is nu in balbezit. John schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Asechemie is nu in balbezit. Asechemie met een sublieme pass. Mecha probeert naar een medespeler te passen. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PhelleDkilla United 48%, Gidi cole 52%.
PhelleDkilla United - Gidi cole 2:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ufele met de inworp. Kondaponi met een sublieme pass. Obafuso rent richting de bal. Obafuso geeft de bal voor. Anikputa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Mohammed geeft een lange en hoge pass. Ikeagu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Odiye rent richting de bal. Odiye geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert John de bal onder controle te krijgen. Ogunsoto bokst de bal weg.

71e minuut.
Odiah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mecha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Obafuso de bal. Obafuso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Okala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku passt de bal zonder na te denken. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PhelleDkilla United - Gidi cole 3:0

76e minuut.
Emigo probeert de bal met de borst te controleren. Mohammed is nu in balbezit. Kondaponi rent richting de bal. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PhelleDkilla United 52%, Gidi cole 48%.
PhelleDkilla United - Gidi cole 3:0