Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharks O.P.H Viagold FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Mecha met een snelle inworp. Eliakwu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Eromoigbe ... Strafschop! Eliakwu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eliakwu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Abana probeert naar een medespeler te passen. Ude kopt de bal weg. Kalu rent richting de bal. Kalu onderschept slim de pass. Kalu geeft een hoge lob. Paal! Akanji probeert naar een medespeler te passen. Zeigbo kopt de bal weg. Omotayo probeert de bal met de borst te controleren. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharks O.P.H - Viagold FC 1:0

31e minuut.
Zeigbo heeft problemen om de bal te vangen. Zeigbo probeert naar een medespeler te passen. Omotayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude verovert de bal door een tackle van achteren. Ude schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melkam met een sublieme pass. Klungelig pakt Akanji de bal. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude draait met de bal, schiet en ... Akanji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharks O.P.H - Viagold FC 2:0

36e minuut.
Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu verovert de bal door een tackle van achteren. Eliakwu probeert naar een medespeler te passen. Ebiede rent richting de bal. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharks O.P.H - Viagold FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharks O.P.H 52%, Viagold FC 48%.
Sharks O.P.H - Viagold FC 2:1

47e minuut.
Melkam geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obafemi met een snelle inworp. Kalu rent richting de bal. Kalu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Kalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalu rent richting de bal. Kalu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sharks O.P.H - Viagold FC 2:2

59e minuut.
Eromoigbe onderschept slim de pass. Eromoigbe geeft de bal voor. Babalade is nu in balbezit. Ude onderschept slim de pass. Ude draait met de bal, schiet en ... Akanji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharks O.P.H - Viagold FC 3:2

62e minuut.
Kalu passt de bal met de wreef. Ude is nu in balbezit. Melkam rent richting de bal. Ude verovert de bal door een tackle van achteren. Ude schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharks O.P.H - Viagold FC 4:2

88e minuut.
Melkam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obafemi met een snelle inworp. Kalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharks O.P.H 40%, Viagold FC 60%.
Sharks O.P.H - Viagold FC 4:2