Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:27
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Oyo Suns Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1172
Oyo Suns Stoke City FC
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Babayaro onderschept slim de pass. Babayaro met een sublieme pass. Folorunsho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajuwa draait met de bal, schiet en ... Monye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mohammed rent richting de bal. Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed speelt de bal door. Amokachi rent richting de bal. Amokachi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Babayaro is nu in balbezit. Babayaro geeft de bal voor. Aminu is nu in balbezit. Salami verovert de bal door een tackle van achteren. Salami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Ijaya met de inworp. Moneke heeft problemen om de bal te vangen. Moneke geeft een hoge lob. Semitoje kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ajide neemt de hoekschop. Klungelig pakt Atuegbu de bal. Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Suns - Stoke City FC 1:0

24e minuut.
Ezeugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Asechemie verovert de bal door een tackle van achteren. Asechemie met een sublieme pass. Salami rent richting de bal. Salami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Folorunsho passt de bal met de wreef. Salami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aminu rent richting de bal. Salami bereikt de bal nog maar net als eerste. Salami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ezeugo rent richting de bal. Asechemie verovert de bal door een tackle van achteren. Asechemie passt de bal met de wreef. Ajuwa is nu in balbezit. Ajuwa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyo Suns 63%, Stoke City FC 37%.
Oyo Suns - Stoke City FC 1:0

64e minuut.
Aminu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asechemie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Babayaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku onderschept slim de pass. Kaku passt de bal zonder na te denken. Fregene bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fregene verovert de bal door een tackle van achteren. Fregene passt de bal in één keer door. Amokachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amokachi haalt uit met een fantastische trap. Ekwueme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Suns - Stoke City FC 2:0

83e minuut.
Daar is Kaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folorunsho rent richting de bal. Kaku maakt een afschuwelijke overtreding. Kaku krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Folorunsho is nu in balbezit. Salami is nu in balbezit. Mohammed is nu in balbezit. Salami onderschept slim de pass. Salami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyo Suns 42%, Stoke City FC 58%.
Oyo Suns - Stoke City FC 2:0