Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:27
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: SAMORI fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1097
SAMORI fc MegastarsFC
Normal Tactiek Bins
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu geeft de bal voor. Madu kopt de bal weg. John rent richting de bal. John draait met de bal, schiet en ... Ayinde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMORI fc - MegastarsFC 1:0

8e minuut.
Obodo rent richting de bal. Enakarhire bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Shuaibu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nwobodo komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Okolosi verovert de bal door een tackle van achteren. Okolosi geeft een hoge lob. Ledor heeft problemen om de bal te vangen. Agboola is nu in balbezit. Agboola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAMORI fc - MegastarsFC 1:1

14e minuut.
Madu probeert naar een medespeler te passen. John bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola rent richting de bal. Agboola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Ledor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okocha rent richting de bal. Okocha met een sublieme pass. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Okocha verovert de bal door een tackle van achteren. Okocha passt de bal in één keer door. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola schiet op doel. Ledor probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
John probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Madu de bal onder controle te krijgen. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu onderschept slim de pass. Madu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Igweonu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okocha is nu in balbezit. Okocha probeert naar een medespeler te passen. Ileagu is nu in balbezit. Ileagu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Okocha met een sublieme pass. Agboola is nu in balbezit. Obodo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agboola raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nwobodo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMORI fc - MegastarsFC 1:2

32e minuut.
Melkam geeft een hoge lob. John kopt de bal weg. Madu rent richting de bal. Madu schiet op doel. Frimpong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ayinde bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMORI fc 64%, MegastarsFC 36%.
SAMORI fc - MegastarsFC 1:2

47e minuut.
John verovert de bal door een tackle van achteren. John speelt de bal door. Madu rent richting de bal. Madu haalt uit met een fantastische trap. Ayinde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAMORI fc - MegastarsFC 2:2

49e minuut.
Nwobodo verovert de bal door een tackle van achteren. Shakpoke begaat een overtreding. Nwobodo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nwobodo met een snel genomen vrije trap. Daar is Ledor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agboola rent richting de bal. Agboola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Okolosi passt de bal in één keer door. Semitoje is nu in balbezit. Semitoje draait met de bal, schiet en ... Okereke kopt de bal weg. Ayinde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Obodo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Okorie de bal onder controle te krijgen. Semitoje met een sublieme pass. John is nu in balbezit. John schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Achebe probeert naar een medespeler te passen. Nwobodo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van John. John krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Ileagu geeft de bal voor. Klungelig pakt Enakarhire de bal. Melkam rent richting de bal. Enakarhire onderschept slim de pass. Enakarhire haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ileagu met de inworp. Okocha rent richting de bal. Okocha passt de bal zonder na te denken. Agboola is nu in balbezit. Agboola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMORI fc 55%, MegastarsFC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAMORI fc - MegastarsFC 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

104e minuut.
Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi passt de bal met de wreef. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola rent richting de bal. Agboola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMORI fc - MegastarsFC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMORI fc 58%, MegastarsFC 42%.
SAMORI fc - MegastarsFC 2:3

116e minuut.
Daar is Nwobodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. John bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayinde rent richting de bal. John verovert de bal door een tackle van achteren. John haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMORI fc 51%, MegastarsFC 49%.
SAMORI fc - MegastarsFC 2:3