Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Ondo Suns Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2178
Ondo Suns KOMS UNION
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 22
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Akpoborie geeft de bal voor. Inworp. Imagbudu met de inworp. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye haalt uit met een fantastische trap. Odiye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Ejide rent richting de bal. Ejide geeft een hoge lob. Paal!

28e minuut.
Omoefe is nu in balbezit. Omoefe passt de bal met de wreef. Igweokolo probeert naar een medespeler te passen. Oretan is nu in balbezit. Oretan draait met de bal, schiet en ... Odiye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Ugochukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu verovert de bal door een tackle van achteren. Imagbudu probeert naar een medespeler te passen. Oretan rent richting de bal. Oretan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Suns - KOMS UNION 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondo Suns 57%, KOMS UNION 43%.
Ondo Suns - KOMS UNION 0:1

49e minuut.
Monye rent richting de bal. Ugochukwu rent richting de bal. Ugochukwu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Omolade de bal. Omolade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Olufemi passt de bal zonder na te denken. Monye is nu in balbezit. Monye passt de bal zonder na te denken. Oretan heeft problemen om de bal te vangen. Oretan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Suns - KOMS UNION 0:2

61e minuut.
Imagbudu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ugochukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugochukwu probeert naar een medespeler te passen. Oretan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oretan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Olufemi speelt de bal door. Ejide rent richting de bal. Mbong begaat een overtreding. Ejide is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olufemi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondo Suns 53%, KOMS UNION 47%.
Ondo Suns - KOMS UNION 0:2