Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: FC Clarifont Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1216
FC Clarifont Aja Isale Eko FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Siasia kopt de bal weg. Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyinnaya passt de bal met de wreef. Agbonavbare rent richting de bal. Agbonavbare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clarifont - Aja Isale Eko FC 1:0

14e minuut.
Bankole onderschept slim de pass. Bankole probeert naar een medespeler te passen. Agbonavbare rent richting de bal. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clarifont - Aja Isale Eko FC 2:0

17e minuut.
Bankole bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankole passt de bal met de wreef. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu draait met de bal, schiet en ... Okereke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Shuaibu met een sublieme pass. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni rent richting de bal. Aliyu verovert de bal door een tackle van achteren. Aliyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clarifont - Aja Isale Eko FC 2:1

39e minuut.
Klungelig pakt Enyinnaya de bal. Utaka rent richting de bal. Enyinnaya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enyinnaya krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clarifont 48%, Aja Isale Eko FC 52%.
FC Clarifont - Aja Isale Eko FC 2:1

51e minuut.
Enyinnaya geeft een lange en hoge pass. Utaka is nu in balbezit. Utaka passt de bal zonder na te denken. Aliyu is nu in balbezit. Aliyu draait met de bal, schiet en ... Okereke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Daar is Otiji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otiji geeft een lange en hoge pass. Anyamkegh kopt de bal weg. Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyinnaya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Udenkwor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onyeogu met een snelle inworp. Daar is Shuaibu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuaibu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ayeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni probeert naar een medespeler te passen. Nwosu speelt de bal door. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Utaka passt de bal zonder na te denken. Aliyu is nu in balbezit. Anyamkegh is nu in balbezit. Aliyu verovert de bal door een tackle van achteren. Aliyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clarifont 47%, Aja Isale Eko FC 53%.
FC Clarifont - Aja Isale Eko FC 2:1