Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Mosh Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2742
Mosh Fc BB 3 fc
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Gona onderschept slim de pass. Odiye verovert de bal door een tackle van achteren. Odiye speelt de bal door. Daar is Ishiaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishiaku geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ngedi trapt de bal weg van het doel. Adeshina kan de bal niet met de borst controleren. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Yobo is nu in balbezit. Yobo geeft een hoge lob. Okoh controleert de bal met de borst. Okoh schiet op doel. Okon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adeshina heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Gona rent richting de bal. Gona passt de bal zonder na te denken. Osueke is nu in balbezit. Osueke schiet op doel. Ngedi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosh Fc - BB 3 fc 1:0

35e minuut.
Doeltrap. Okon trapt de bal weg. Klungelig pakt Yobo de bal. Gona bereikt de bal nog maar net als eerste. Gona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosh Fc 48%, BB 3 fc 52%.
Mosh Fc - BB 3 fc 1:0

53e minuut.
Obinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obinna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obinna met een snel genomen vrije trap. Anonam heeft problemen om de bal te vangen. Okoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Emigo trapt de bal weg. Abbey kopt de bal weg. Amokachi is nu in balbezit. Gona onderschept slim de pass. Gona passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ogunsoto is nu in balbezit. Ishiaku verovert de bal door een tackle van achteren. Ogunsoto rent richting de bal. Ishiaku verovert de bal door een tackle van achteren. Ishiaku geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ekong passt de bal met de wreef. Gona is nu in balbezit. Gona passt de bal in één keer door. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosh Fc 34%, BB 3 fc 66%.
Mosh Fc - BB 3 fc 1:0