Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Hull City FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1509
Hull City FC Peace
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Egere passt de bal met de wreef. Oliseh rent richting de bal. Oliseh passt de bal met de wreef. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ige bereikt de bal nog maar net als eerste. Ige probeert naar een medespeler te passen. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikebuahu verovert de bal door een tackle van achteren. Ikebuahu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dozie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okechukwu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ikebuahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikebuahu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ikebuahu rent richting de bal. Ikebuahu speelt de bal door. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde draait met de bal, schiet en ... Ogunbiyi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull City FC - Peace 1:0

39e minuut.
Egere probeert naar een medespeler te passen. Olomuyina is nu in balbezit. Akpoborie onderschept slim de pass. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap. Ishiaku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hull City FC - Peace 1:1

45e minuut.
Ige bereikt de bal nog maar net als eerste. Ige passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ogunbiyi de bal. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull City FC 52%, Peace 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hull City FC - Peace 1:1

48e minuut.
Ikebuahu rent richting de bal. Ikebuahu passt de bal zonder na te denken. Akinsehinde is nu in balbezit. Akinsehinde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull City FC - Peace 2:1

50e minuut.
Shaaka rent richting de bal. Ige verovert de bal door een tackle van achteren. Ige met een sublieme pass. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde schiet op doel. Obafuso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ijaya is nu in balbezit. Christopher verovert de bal door een tackle van achteren. Christopher passt de bal in één keer door. Oliseh is nu in balbezit. Oliseh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Christopher probeert naar een medespeler te passen. Otiji geeft een lange en hoge pass. Daar is Ugochukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ikebuahu probeert naar een medespeler te passen. Ijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi onderschept slim de pass. Ikebuahu is nu in balbezit. Ikebuahu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Ugochukwu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Christopher de bal onder controle te krijgen. Dosunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hull City FC - Peace 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull City FC 53%, Peace 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hull City FC - Peace 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Ikebuahu met een sublieme pass. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde geeft een lange en hoge pass. Ikebuahu is nu in balbezit. Ikebuahu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

93e minuut.
Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikebuahu onderschept slim de pass. Ikebuahu passt de bal zonder na te denken. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

103e minuut.
Famewo passt de bal zonder na te denken. Ige geeft een lange en hoge pass. Shaaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hull City FC - Peace 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull City FC 61%, Peace 39%.
Hull City FC - Peace 3:2

118e minuut.
Ogunbiyi geeft een hoge lob. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dosunmu. Otiji is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Otiji zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

119e minuut.
Doeltrap. Ishiaku trapt de bal weg. Ige kopt de bal weg. Akinsehinde is nu in balbezit. Akinsehinde draait met de bal, schiet en ... Obafuso bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull City FC 48%, Peace 52%.
Hull City FC - Peace 3:2