Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Famco fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2208
Famco fc Empëror FC
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 24.5
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Dosu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agoye is nu in balbezit. Agoye geeft een lange en hoge pass. Ofodile springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Famco fc - Empëror FC 0:1

9e minuut.
Omagufi rent richting de bal. Sule verovert de bal door een tackle van achteren. Sule met een sublieme pass. Ofodile is nu in balbezit. Ofodile haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Ogbodudu met een harde bal richting middenveld. Dosu kopt de bal weg. Okala bereikt de bal nog maar net als eerste. Okala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Famco fc - Empëror FC 0:2

16e minuut.
Ihebulu geeft de bal voor. Afolabi kopt de bal weg. Klungelig pakt Dosu de bal. Agboola rent richting de bal. Agboola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famco fc 44%, Empëror FC 56%.
Famco fc - Empëror FC 0:2

51e minuut.
Ihebulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihebulu geeft een lange en hoge pass. Ezeugo probeert de bal aan de voet te houden. Afolabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Afolabi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ofodile rent richting de bal. Ofodile passt de bal met de wreef. Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Okala rent richting de bal. Okala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Afolabi rent richting de bal. Afolabi passt de bal zonder na te denken. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka is nu in balbezit. Shaaka haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Christopher met een sublieme pass. Okala rent richting de bal. Sule legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sule zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ogbodudu bokst de bal weg. Okala is nu in balbezit. Okala draait met de bal, schiet en ... Ogbodudu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Famco fc - Empëror FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famco fc 47%, Empëror FC 53%.
Famco fc - Empëror FC 0:3