Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Kogi Lads Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 890
Kogi Lads kingswally kfc
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Kala Otaji kopt de bal weg. Obafuso rent richting de bal. Godwin maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Godwin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Okoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasupo onderschept slim de pass. Olasupo probeert naar een medespeler te passen. Okereke is nu in balbezit. Okereke geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kogi Lads 51%, kingswally kfc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kogi Lads - kingswally kfc 0:0

52e minuut.
Kala Otaji geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebiede met een snelle inworp. Obafuso is nu in balbezit. Obafuso geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebiede met de inworp. Babayaro is nu in balbezit. Obafuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafuso geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi geeft de bal voor. Ifejiagwa heeft problemen om de bal te vangen. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okereke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okereke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kogi Lads - kingswally kfc 0:1

86e minuut.
Emenalo passt de bal met de wreef. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede passt de bal in één keer door. Babayaro rent richting de bal. Babayaro draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Obafuso geeft de bal voor. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede passt de bal met de wreef. Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayaro onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kogi Lads - kingswally kfc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kogi Lads 59%, kingswally kfc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kogi Lads - kingswally kfc 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Okoh rent richting de bal. Okoh speelt de bal door. Ebiede rent richting de bal. Ebiede draait met de bal, schiet en ... Agbonavbare werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kogi Lads - kingswally kfc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kogi Lads 72%, kingswally kfc 28%.
Kogi Lads - kingswally kfc 2:1

112e minuut.
Kala Otaji rent richting de bal. Kala Otaji geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebiede met een snelle inworp. Obafuso probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kogi Lads - kingswally kfc 3:1

116e minuut.
Kelechi trapt de bal weg van het doel. Pascal kopt de bal weg. Klungelig pakt Akabuogu de bal. Olasupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasupo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kogi Lads 56%, kingswally kfc 44%.
Kogi Lads - kingswally kfc 3:1