Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings Castle fc A
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Siasia met een snelle inworp. Owubokiri is nu in balbezit. Owubokiri speelt de bal door. Ejiofor rent richting de bal. Ejiofor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Castle fc - A 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Siasia de bal. Siasia passt de bal in één keer door. Nwachukwu rent richting de bal. Musa rent richting de bal. Musa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ogbodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodo geeft een hoge lob. Musa is nu in balbezit. Musa heeft problemen om de bal te vangen. Musa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Castle fc - A 2:0

11e minuut.
Nwanna onderschept slim de pass. Nwanna geeft een lange en hoge pass. John rent richting de bal. Otegheri verovert de bal door een tackle van achteren. Otegheri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ajuwa rent richting de bal. Ajuwa passt de bal met de wreef. Ejiofor rent richting de bal. Ejiofor heeft problemen om de bal te vangen. Ejiofor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Otegheri is nu in balbezit. Ajuwa verovert de bal door een tackle van achteren. Ajuwa speelt de bal door. Musa rent richting de bal. Musa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Castle fc - A 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Castle fc 46%, A 54%.
Kings Castle fc - A 3:0

57e minuut.
Ovie geeft de bal voor. Inworp. Owubokiri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ajuwa is nu in balbezit. Ajuwa speelt de bal door. Ufele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ejiofor is nu in balbezit. Ejiofor schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ajuwa is nu in balbezit. Ajuwa geeft een hoge lob. Shorunmu probeert de bal aan de voet te houden. Ejiofor rent richting de bal. Ejiofor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Castle fc - A 4:0

66e minuut.
West is nu in balbezit. Ifejiagwa onderschept slim de pass. Ifejiagwa met een sublieme pass. Fatusi is nu in balbezit. Fatusi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Castle fc - A 4:1

68e minuut.
Akinbiyi rent richting de bal. Akinbiyi geeft een lange en hoge pass. Otegheri kopt de bal weg. Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Castle fc 51%, A 49%.
Kings Castle fc - A 4:1