Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Makuochi fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1757
Makuochi fc Luton Town FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyinnaya onderschept slim de pass. Enyinnaya geeft de bal voor. Ude krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makuochi fc - Luton Town FC 1:0

20e minuut.
Layeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye onderschept slim de pass. Melkam bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkam haalt uit met een fantastische trap. Nwachukwu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Makuochi fc - Luton Town FC 1:1

21e minuut.
Klungelig pakt Ude de bal. Melkam rent richting de bal. Sunday rent richting de bal. Melkam verovert de bal door een tackle van achteren. Melkam haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nwachukwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ude rent richting de bal. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude verovert de bal door een tackle van achteren. Ude schiet op doel. Igwe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makuochi fc - Luton Town FC 2:1

27e minuut.
Odiye passt de bal met de wreef. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwaneri maakt een afschuwelijke overtreding. Ude raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aminu geeft de bal voor. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude draait met de bal, schiet en ... Owubokiri heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makuochi fc - Luton Town FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makuochi fc 48%, Luton Town FC 52%.
Makuochi fc - Luton Town FC 3:1

50e minuut.
Sunday geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Okoye de bal. Nwaneri is nu in balbezit. Sunday onderschept slim de pass. Sunday draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Enyinnaya geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ademola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nwobodo geeft de bal voor. Klungelig pakt Olasupo de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Okoro geeft een lange en hoge pass. Layeni probeert naar een medespeler te passen. Enyinnaya heeft problemen om de bal te vangen. Nwobodo is nu in balbezit. Nwobodo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Makuochi fc - Luton Town FC 3:2

68e minuut.
Nwobodo passt de bal in één keer door. Melkam bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Odiye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odiye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Layeni met een sublieme pass. Ude rent richting de bal. Ude passt de bal zonder na te denken. Sunday rent richting de bal. Sunday haalt uit met een fantastische trap. Igwe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makuochi fc 41%, Luton Town FC 59%.
Makuochi fc - Luton Town FC 3:2