Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: blue stars Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2214
blue stars Rayson
433 Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.9 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Omoyinmi rent richting de bal. Adepoju rent richting de bal. Musa begaat een overtreding. Adepoju is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Igweonu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Taiwo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa begaat een overtreding. Adepoju is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moneke neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Obidimalor passt de bal zonder na te denken. Elaho is nu in balbezit. Igweonu rent richting de bal. Elaho onderschept slim de pass. Elaho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Adepoju zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okonkwo rent richting de bal. Omoyinmi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okonkwo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Okonkwo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
blue stars - Rayson 0:1

29e minuut.
Klungelig pakt Ileagu de bal. Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ileagu. Ileagu krijgt een gele kaart. Nwobodo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyavkase zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Elaho krijgt zijn hoofd ertegen. Agbim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blue stars - Rayson 1:1

30e minuut.
Moneke met een sublieme pass. Klungelig pakt Akanji de bal. Okonkwo rent richting de bal. Moneke rent richting de bal. Moneke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke onderschept slim de pass. Okonkwo is nu in balbezit. Okonkwo schiet op doel. Mecha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Obafuso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eguavoen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Eguavoen passt de bal met de wreef. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okonkwo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blue stars 57%, Rayson 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blue stars - Rayson 1:1

57e minuut.
Taiwo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Akanji de bal onder controle te krijgen. Moneke met een sublieme pass. Okonkwo rent richting de bal. Okonkwo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Moneke rent richting de bal. Moneke speelt de bal door. Omoyinmi rent richting de bal. Okonkwo onderschept slim de pass. Okonkwo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Igweonu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musa met een snelle inworp. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Obidimalor controleert de bal met de borst. Obidimalor passt de bal zonder na te denken. Elaho heeft problemen om de bal te vangen. Elaho draait met de bal, schiet en ... Obafuso probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
blue stars - Rayson 2:1

84e minuut.
Daar is Okonkwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okonkwo geeft de bal voor. Otiji rent richting de bal. Akanji rent richting de bal. Akanji schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blue stars 66%, Rayson 34%.
blue stars - Rayson 2:1