Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Donrichy Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1810
Donrichy Bloodline FC
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.4
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Omodiagbe onderschept slim de pass. Nwachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbuke verovert de bal door een tackle van achteren. Omodiagbe verovert de bal door een tackle van achteren. Omodiagbe schiet op doel. Akabuogu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Isibor rent richting de bal. Aliyu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Isibor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ukohu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Donrichy - Bloodline FC 0:1

14e minuut.
Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Agunbiade bereikt de bal nog maar net als eerste. Agunbiade probeert naar een medespeler te passen. Isibor rent richting de bal. Isibor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Adepoju onderschept slim de pass. Adepoju geeft een hoge lob. Isibor rent richting de bal. Isibor schiet op doel. Rufai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Donrichy - Bloodline FC 0:2

27e minuut.
Okocha onderschept slim de pass. Isibor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okocha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okeke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fasindo kan de bal niet met de borst controleren. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Donrichy - Bloodline FC 1:2

38e minuut.
Umukoro geeft een hoge lob. Fasindo kopt de bal weg. Ogbuke heeft problemen om de bal te vangen. Omodiagbe rent richting de bal. Omodiagbe haalt uit met een fantastische trap. Akabuogu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Babalade geeft de bal voor. Ogbuke rent richting de bal. Okeke begaat een overtreding. Okeke krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ogbuke raakt geblesseerd tijdens het duel. Ogbuke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Isibor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okocha is nu in balbezit. Ukohu verovert de bal door een tackle van achteren. Ukohu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwachukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwachukwu speelt de bal door. Omodiagbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Omodiagbe draait met de bal, schiet en ... Akabuogu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donrichy 47%, Bloodline FC 53%.
Donrichy - Bloodline FC 1:2

49e minuut.
Ukohu rent richting de bal. Isibor is nu in balbezit. Okocha rent richting de bal. Isibor onderschept slim de pass. Isibor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Utaka geeft een hoge lob. Okocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isibor is nu in balbezit. Isibor haalt uit met een fantastische trap. Rufai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Adepoju passt de bal zonder na te denken. Ukohu is nu in balbezit. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukohu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukohu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Umukoro kopt de bal weg. Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe passt de bal zonder na te denken. Omodiagbe is nu in balbezit. Omodiagbe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donrichy 57%, Bloodline FC 43%.
Donrichy - Bloodline FC 1:2