Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golding????Stars ⭐ Fc Ortom UTD
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 23.2
poor Schieten poor
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Ogbodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ige bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Famewo is nu in balbezit. Famewo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Golding????Stars ⭐ Fc - Ortom UTD 0:1

8e minuut.
Adiele is nu in balbezit. Ogbodo onderschept slim de pass. Famewo rent richting de bal. Famewo haalt uit met een fantastische trap. Eguavoen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golding????Stars ⭐ Fc - Ortom UTD 0:2

21e minuut.
Ajaero speelt de bal door. Okechukwu is nu in balbezit. Okechukwu met een sublieme pass. Ogbodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golding????Stars ⭐ Fc - Ortom UTD 0:3

29e minuut.
Inworp. Mecha met de inworp. Obisesan rent richting de bal. Famewo verovert de bal door een tackle van achteren. Famewo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Njoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Njoku geeft de bal voor. Ejide speelt de bal door. Emigo is nu in balbezit. Emigo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golding????Stars ⭐ Fc 63%, Ortom UTD 37%.
Golding????Stars ⭐ Fc - Ortom UTD 0:3

53e minuut.
Oliseh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agunbiade met een snelle inworp. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Famewo passt de bal zonder na te denken. Adiele is nu in balbezit. Adiele geeft de bal voor. Ogbodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
John geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mecha met de inworp. Daar is Okechukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okechukwu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ige kopt de bal weg. John probeert de bal aan de voet te houden. Njoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo onderschept slim de pass. Famewo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Obisesan passt de bal zonder na te denken. Emigo rent richting de bal. Opabunmi rent richting de bal. Emigo onderschept slim de pass. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golding????Stars ⭐ Fc - Ortom UTD 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golding????Stars ⭐ Fc 51%, Ortom UTD 49%.
Golding????Stars ⭐ Fc - Ortom UTD 1:3