Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mark Trophy Fc Francinho Utd
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 33.5
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Amâncio is nu in balbezit. Amâncio geeft de bal voor. Lertxundi is nu in balbezit. Lertxundi haalt uit met een fantastische trap. Ejiofor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark Trophy Fc - Francinho Utd 0:1

6e minuut.
Mazzola probeert naar een medespeler te passen. Obodo bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean verovert de bal door een tackle van achteren. Anasiak rent richting de bal. Anasiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark Trophy Fc - Francinho Utd 0:2

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Udi de bal onder controle te krijgen. Amâncio speelt de bal door. Ehiorobo rent richting de bal. Anasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Anasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ejiofor trapt de bal weg. Amâncio is nu in balbezit. Amâncio speelt de bal door. McClean rent richting de bal. McClean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Iyenemi onderschept slim de pass. McClean is nu in balbezit. McClean passt de bal zonder na te denken. Anasiak rent richting de bal. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Olofinjana probeert naar een medespeler te passen. Daar is McClean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anasiak rent richting de bal. Anasiak draait met de bal, schiet en ... Ejiofor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark Trophy Fc - Francinho Utd 0:3

32e minuut.
Lertxundi probeert naar een medespeler te passen. Daar is McClean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McClean speelt de bal door. Anasiak rent richting de bal. Anasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean verovert de bal door een tackle van achteren. McClean passt de bal zonder na te denken. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak schiet op doel. Ejiofor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anasiak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Obodo is nu in balbezit. Obodo passt de bal in één keer door. Aguiar met een sublieme pass. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mark Trophy Fc - Francinho Utd 0:4

39e minuut.
Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean heeft problemen om de bal te vangen. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak haalt uit met een fantastische trap. Ejiofor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark Trophy Fc - Francinho Utd 0:5

44e minuut.
Aguiar met de inworp. McClean is nu in balbezit. McClean passt de bal in één keer door. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Amâncio geeft een lange en hoge pass. Lertxundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lertxundi speelt de bal door. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark Trophy Fc - Francinho Utd 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mark Trophy Fc 75%, Francinho Utd 25%.
Mark Trophy Fc - Francinho Utd 0:6

46e minuut.
Shakpoke verovert de bal door een tackle van achteren. Shakpoke speelt de bal door. Zeigbo rent richting de bal. McClean verovert de bal door een tackle van achteren. McClean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark Trophy Fc - Francinho Utd 0:7

48e minuut.
Anosike geeft een lange en hoge pass. Nwanna rent richting de bal. Anasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Anasiak draait met de bal, schiet en ... Ejiofor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark Trophy Fc - Francinho Utd 0:8

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazzola neemt de hoekschop. Klungelig pakt Zeigbo de bal. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Ehiorobo geeft een hoge lob. Aguiar rent richting de bal. Aguiar passt de bal met de wreef. Anasiak rent richting de bal. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nwanna passt de bal zonder na te denken. Mazzola is nu in balbezit. Mazzola geeft de bal voor. Anasiak springt en kopt de bal. Ejiofor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark Trophy Fc - Francinho Utd 0:9

75e minuut.
McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo geeft de bal voor. Lertxundi kopt de bal weg. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak schiet op doel. Ejiofor bokst de bal weg. McClean is nu in balbezit. McClean draait met de bal, schiet en ... Ejiofor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark Trophy Fc - Francinho Utd 0:10

78e minuut.
Aguiar is nu in balbezit. Aguiar geeft de bal voor. Obodo controleert de bal met de borst. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zeigbo is nu in balbezit. Aguiar rent richting de bal. Aguiar passt de bal in één keer door. Anasiak rent richting de bal. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mark Trophy Fc - Francinho Utd 0:11

90e minuut.
Aguiar kopt de bal weg. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak schiet op doel. Ejiofor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mark Trophy Fc 76%, Francinho Utd 24%.
Mark Trophy Fc - Francinho Utd 0:11