Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Patosky FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3095
Patosky FC BBC Grill
Normal Tactiek BBC
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 41.3
slecht Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Daar is Uche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker passt de bal zonder na te denken. Achebe is nu in balbezit. Achebe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zalyalov is nu in balbezit. Zalyalov met een sublieme pass. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe draait met de bal, schiet en ... Ojirika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Teberen heeft problemen om de bal te vangen. Podpalyj is nu in balbezit. Umukoro onderschept slim de pass. Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh draait met de bal, schiet en ... Ojirika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - BBC Grill 0:1

17e minuut.
Omokoh rent richting de bal. Omokoh geeft een lange en hoge pass. Podpalyj is nu in balbezit. Podpalyj haalt uit met een fantastische trap. Ojirika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - BBC Grill 0:2

20e minuut.
Teberen speelt de bal door. Achebe is nu in balbezit. Achebe passt de bal zonder na te denken. Podpalyj is nu in balbezit. Podpalyj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ozuah komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Akwuegbu onderschept slim de pass. Akwuegbu probeert naar een medespeler te passen. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ojirika met een sublieme pass. Omokoh kopt de bal weg. Achebe rent richting de bal. Achebe schiet op doel. Ojirika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - BBC Grill 0:3

35e minuut.
Achebe probeert naar een medespeler te passen. Nworgu probeert naar een medespeler te passen. Eviparker met een sublieme pass. Podpalyj is nu in balbezit. Podpalyj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kalu passt de bal zonder na te denken. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe rent richting de bal. Achebe draait met de bal, schiet en ... Ojirika maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patosky FC 65%, BBC Grill 35%.
Patosky FC - BBC Grill 0:3

47e minuut.
Eviparker is nu in balbezit. Eviparker geeft de bal voor. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe onderschept slim de pass. Achebe schiet op doel. Ojirika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Omodiagbe geeft een hoge lob. Achebe rent richting de bal. Adigun onderschept slim de pass. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Eviparker kopt de bal weg. Daar is Teberen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podpalyj rent richting de bal. Podpalyj draait met de bal, schiet en ... Ojirika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - BBC Grill 0:4

56e minuut.
Klungelig pakt Podpalyj de bal. Ojirika probeert naar een medespeler te passen. Eviparker kopt de bal weg. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - BBC Grill 0:5

64e minuut.
Adigun is nu in balbezit. Adigun passt de bal zonder na te denken. Achebe rent richting de bal. Achebe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - BBC Grill 0:6

68e minuut.
Podpalyj geeft de bal voor. Klungelig pakt Ozuah de bal. Zalyalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalyalov draait met de bal, schiet en ... Ojirika maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - BBC Grill 0:7

69e minuut.
Umukoro rent richting de bal. Omokoh onderschept slim de pass. Omokoh speelt de bal door. Daar is Zalyalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalyalov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - BBC Grill 0:8

71e minuut.
Omokoh geeft de bal voor. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker passt de bal met de wreef. Achebe is nu in balbezit. Achebe haalt uit met een fantastische trap. Ojirika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Omokoh heeft problemen om de bal te vangen. Zalyalov is nu in balbezit. Zalyalov passt de bal met de wreef. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe geeft de bal voor. Ojirika bokst de bal weg. Podpalyj rent richting de bal. Podpalyj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - BBC Grill 0:9

82e minuut.
Klungelig pakt Ozuah de bal. Zalyalov rent richting de bal. Zalyalov geeft de bal voor. Daar is Podpalyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podpalyj schiet op doel. Ojirika bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - BBC Grill 0:10

84e minuut.
Zalyalov heeft problemen om de bal te vangen. Zalyalov geeft een hoge lob. Daar is Abana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe draait met de bal, schiet en ... Ojirika kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Podpalyj rent richting de bal. Podpalyj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - BBC Grill 0:11

89e minuut.
Eviparker rent richting de bal. Eviparker geeft de bal voor. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Achebe de bal. Achebe haalt uit met een fantastische trap. Ojirika kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Zalyalov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Umukoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podpalyj rent richting de bal. Podpalyj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patosky FC - BBC Grill 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patosky FC 84%, BBC Grill 16%.
Patosky FC - BBC Grill 0:12