Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raging Hunters EMINENCE FC
Normal Tactiek 74STAND
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 41.8
poor Schieten excellent
average Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Shakpoke is nu in balbezit. Kaku onderschept slim de pass. Kaku speelt de bal door. Daar is Świerad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nazyapmaz geeft een hoge lob. Kaku kopt de bal weg. Mbong rent richting de bal. Świerad verovert de bal door een tackle van achteren. Świerad draait met de bal, schiet en ... Agoye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Ebiede rent richting de bal. Ebiede speelt de bal door. Nazyapmaz onderschept slim de pass. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Anyamkegh bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Mierzwiak probeert naar een medespeler te passen. Lylyk is nu in balbezit. Lylyk passt de bal met de wreef. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mbong kopt de bal weg. Oliseh probeert de bal aan de voet te houden. Kaku is nu in balbezit. Kaku draait met de bal, schiet en ... Agoye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - EMINENCE FC 0:1

14e minuut.
Ebiede rent richting de bal. Halas onderschept slim de pass. Halas probeert naar een medespeler te passen. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaku krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Halas met de inworp. Lylyk geeft een lange en hoge pass. Oliseh probeert naar een medespeler te passen. Lylyk is nu in balbezit. Lylyk passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Agoye met een sublieme pass. Halas kopt de bal weg. Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad verovert de bal door een tackle van achteren. Świerad haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mierzwiak zal de hoekschop nemen. Agoye probeert naar een medespeler te passen. Dodos kopt de bal weg. Kaku rent richting de bal. Kaku draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lylyk passt de bal zonder na te denken. Świerad is nu in balbezit. Świerad passt de bal in één keer door. Kaku rent richting de bal. Kaku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Yekini met een sublieme pass. Halas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halas geeft de bal voor. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - EMINENCE FC 0:2

40e minuut.
Ayinde geeft een lange en hoge pass. Oliseh probeert de bal met de borst te controleren. Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku onderschept slim de pass. Kaku geeft een lange en hoge pass. Agoye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Adepoju rent richting de bal. Mierzwiak onderschept slim de pass. Mierzwiak probeert naar een medespeler te passen. Świerad rent richting de bal. Świerad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - EMINENCE FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Hunters 65%, EMINENCE FC 35%.
Raging Hunters - EMINENCE FC 0:3

46e minuut.
Ayinde is nu in balbezit. Ayinde geeft een lange en hoge pass. Halas rent richting de bal. Halas geeft een lange en hoge pass. Mbong heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

47e minuut.
Mierzwiak kopt de bal weg. Kaku probeert de bal met de borst te controleren. Kaku speelt de bal door. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad schiet op doel. Agoye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kaku de bal. Kaku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Lylyk speelt de bal door. Świerad is nu in balbezit. Świerad passt de bal zonder na te denken. Kaku is nu in balbezit. Kaku haalt uit met een fantastische trap. Agoye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz geeft een lange en hoge pass. Yekini probeert de bal met de borst te controleren. Lylyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lylyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mierzwiak kopt de bal weg. Daar is Kaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaku passt de bal zonder na te denken. Świerad is nu in balbezit. Świerad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - EMINENCE FC 0:4

56e minuut.
Ofodile bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofodile geeft de bal voor. Mbong heeft problemen om de bal te vangen. Świerad is nu in balbezit. Świerad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Halas speelt de bal door. Świerad rent richting de bal. Świerad passt de bal zonder na te denken. Kaku rent richting de bal. Kaku draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Ahmed rent richting de bal. Dodos onderschept slim de pass. Dodos passt de bal zonder na te denken. Halas is nu in balbezit. Halas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Stephen probeert de bal met de borst te controleren. Ayinde rent richting de bal. Stephen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stephen krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Agoye trapt de bal weg. Mierzwiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Shakpoke de bal. Świerad rent richting de bal. Świerad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dodos geeft een lange en hoge pass. Świerad kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaku de bal. Kaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - EMINENCE FC 0:5

71e minuut.
Doeltrap. Agoye trapt de bal weg van het doel. Świerad kopt de bal weg. Kaku is nu in balbezit. Kaku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Świerad rent richting de bal. Świerad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - EMINENCE FC 0:6

73e minuut.
Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi geeft de bal voor. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku rent richting de bal. Kaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - EMINENCE FC 0:7

76e minuut.
Lylyk passt de bal in één keer door. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Świerad de bal. Świerad haalt uit met een fantastische trap. Agoye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - EMINENCE FC 0:8

82e minuut.
Lylyk onderschept slim de pass. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad passt de bal met de wreef. Kaku rent richting de bal. Kaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - EMINENCE FC 0:9

84e minuut.
Ofodile is nu in balbezit. Ofodile probeert naar een medespeler te passen. Mierzwiak rent richting de bal. Mierzwiak geeft de bal voor. Świerad springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dodos verovert de bal door een tackle van achteren. Dodos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lylyk de bal. Kaku is nu in balbezit. Kaku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Halas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ofodile bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofodile met een sublieme pass. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Hunters 83%, EMINENCE FC 17%.
Raging Hunters - EMINENCE FC 0:9