Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: MOBOY F.C Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3005
MOBOY F.C Biafra Eagles
Normal Tactiek 5-2-3 Dynamic
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 45.4
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Oghene passt de bal zonder na te denken. Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor speelt de bal door. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Obidimalor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuachi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:1

7e minuut.
Okoro verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike geeft de bal voor. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Ademola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:2

9e minuut.
Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike met een sublieme pass. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor geeft een lange en hoge pass. Okoro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:3

11e minuut.
Obianika geeft een hoge lob. Inworp. Obidimalor met een snelle inworp. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler probeert naar een medespeler te passen. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ... Ademola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:4

17e minuut.
Obidimalor passt de bal in één keer door. Okon kan de bal niet met de borst controleren. Onwuachi begaat een overtreding. Onwuachi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Onwuzuruike verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike geeft de bal voor. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:5

22e minuut.
Onwuachi passt de bal zonder na te denken. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike passt de bal met de wreef. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Obidimalor probeert de bal met de borst te controleren. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi passt de bal in één keer door. Okoro rent richting de bal. Okoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Obidimalor passt de bal in één keer door. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike onderschept slim de pass. Onwuzuruike geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Van de Paar met een sublieme pass. Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Amokachi met een harde bal richting middenveld. Butler kopt de bal weg. Okoro heeft problemen om de bal te vangen. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Amokachi geeft een hoge lob. Inworp. Obidimalor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Onwuachi de bal. Onwuachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Onwuachi passt de bal met de wreef. Amokachi rent richting de bal. Okoro verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:6

37e minuut.
Okon bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler onderschept slim de pass. Butler passt de bal met de wreef. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Onwuachi passt de bal in één keer door. Obianika rent richting de bal. Okoro onderschept slim de pass. Okoro haalt uit met een fantastische trap. Ademola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOBOY F.C 82%, Biafra Eagles 18%.
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:6

50e minuut.
Klungelig pakt Oghene de bal. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi geeft een hoge lob. Okoro is nu in balbezit. Okoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:7

50e minuut.
Ijoh probeert naar een medespeler te passen. Okon rent richting de bal. Okoro is nu in balbezit. Okoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Onwuzuruike zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar geeft de bal voor. Okoro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Van de Paar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah begaat een overtreding. Onwuzuruike raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Onwuzuruike neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Okoro rent richting de bal. Okoro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Obidimalor kopt de bal weg. Onwuachi controleert de bal met de borst. Oghene is nu in balbezit. Okoro rent richting de bal. Okoro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Onwuzuruike met een snelle inworp. Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar geeft een hoge lob. Okoro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:8

57e minuut.
Onwuzuruike passt de bal met de wreef. Butler rent richting de bal. Butler probeert naar een medespeler te passen. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:9

58e minuut.
Wahab rent richting de bal. Obidimalor onderschept slim de pass. Obidimalor speelt de bal door. Daar is Onwuachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... Ademola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obidimalor neemt de hoekschop. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:10

60e minuut.
Klungelig pakt Okon de bal. Okon geeft een hoge lob. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap. Ademola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:11

61e minuut.
Ijoh is nu in balbezit. Okoro verovert de bal door een tackle van achteren. Okon verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuachi onderschept slim de pass. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Ademola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Amokachi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van de Paar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Onwuzuruike de bal. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ... Ademola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:12

65e minuut.
Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro geeft een hoge lob. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ademola trapt de bal weg. Okon kopt de bal weg. Obiorah heeft problemen om de bal te vangen. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Obianika geeft een hoge lob. Inworp. Obidimalor met de inworp. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi geeft een hoge lob. Paal! Okoro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:13

71e minuut.
Okoro draait met de bal, schiet en ... Obianika probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obidimalor neemt de hoekschop. Onwuachi maakt een snoekduik en kopt de bal. Ademola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro draait met de bal, schiet en ... Ademola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:14

72e minuut.
Okoro is nu in balbezit. Okoro passt de bal met de wreef. Onwuachi rent richting de bal. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Okon onderschept slim de pass. Van de Paar geeft een hoge lob. Okoro rent richting de bal. Okoro haalt uit met een fantastische trap. Ademola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel. Ademola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Onwuzuruike geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Ademola trapt de bal weg van het doel. Onwuzuruike probeert de bal met de borst te controleren. Onwuzuruike schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ademola trapt de bal weg. Inworp. Onwuzuruike met een snelle inworp. Van de Paar geeft een lange en hoge pass. Okoro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:15

83e minuut.
Onwuachi rent richting de bal. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi rent richting de bal. Okoro is nu in balbezit. Okoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Obianika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obianika geeft een lange en hoge pass. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor geeft een hoge lob. Okoro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:16

88e minuut.
Onwuachi is nu in balbezit. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi rent richting de bal. Okoro is nu in balbezit. Okoro draait met de bal, schiet en ... Ademola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor geeft een hoge lob. Daar is Obianika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoro is nu in balbezit. Okoro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOBOY F.C 91%, Biafra Eagles 9%.
MOBOY F.C - Biafra Eagles 0:16