Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: King fFc Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
King fFc OK soccer
Normal Tactiek 433 attack
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.5 gemiddelde waardering 52.2
poor Schieten incredible
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Klungelig pakt Onwuzuruike de bal. Bjørsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørsvik passt de bal in één keer door. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agali met een harde bal richting middenveld. Muntean kopt de bal weg. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Salmenmaa speelt de bal door. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi passt de bal in één keer door. Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:1

11e minuut.
Bjørsvik probeert naar een medespeler te passen. Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Onwuzuruike krijgt een gele kaart. Yorgancı raakt geblesseerd tijdens het duel. Muntean neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:2

14e minuut.
Bjørsvik met een sublieme pass. Yorgancı rent richting de bal. Yorgancı passt de bal in één keer door. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Agali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bjørsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørsvik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yorgancı de bal. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:3

21e minuut.
Temile geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salmenmaa met de inworp. Obafemi rent richting de bal. Obafemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:4

22e minuut.
Obafemi heeft problemen om de bal te vangen. Obafemi geeft een lange en hoge pass. Okoduwa speelt de bal door. Yorgancı rent richting de bal. Yorgancı draait met de bal, schiet en ... Agali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Agali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Salmenmaa met een snelle inworp. Obafemi met een sublieme pass. Bjørsvik probeert naar een medespeler te passen. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa schiet op doel. Agali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:5

27e minuut.
Klungelig pakt Temile de bal. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi passt de bal zonder na te denken. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:6

32e minuut.
Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancı passt de bal met de wreef. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:7

33e minuut.
Daar is Bjørsvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørsvik probeert naar een medespeler te passen. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Agali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:8

36e minuut.
Obafemi schiet op doel. Temile probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salmenmaa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Okoduwa springt en kopt de bal. Agali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Muntean rent richting de bal. Muntean geeft een hoge lob. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Agali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:9

39e minuut.
Babalade is nu in balbezit. Babalade geeft de bal voor. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik geeft een hoge lob. Okoduwa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ndah rent richting de bal. Salmenmaa rent richting de bal. Salmenmaa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Okoduwa de bal. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Iloenyosi kopt de bal weg. Klungelig pakt Oparaku de bal. Obafemi rent richting de bal. Obafemi draait met de bal, schiet en ... Agali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:10

43e minuut.
Achebe rent richting de bal. Achebe probeert naar een medespeler te passen. Oparaku rent richting de bal. Obafemi onderschept slim de pass. Obafemi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:11

45e minuut.
Salmenmaa met een snelle inworp. Ndah speelt de bal door. Salmenmaa rent richting de bal. Salmenmaa geeft een hoge lob. Daar is Okoduwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King fFc 77%, OK soccer 23%.
King fFc - OK soccer 0:12

47e minuut.
Agali probeert naar een medespeler te passen. Ndah kopt de bal weg. Salmenmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenmaa geeft de bal voor. Daar is Iloenyosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:13

48e minuut.
Semitoje passt de bal met de wreef. Obafemi rent richting de bal. Obafemi speelt de bal door. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Temile passt de bal in één keer door. Nwaneri is nu in balbezit. Bjørsvik onderschept slim de pass. Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Onwuzuruike rent richting de bal. Muntean onderschept slim de pass. Muntean speelt de bal door. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:14

57e minuut.
Kelechi heeft problemen om de bal te vangen. Muntean rent richting de bal. Muntean met een sublieme pass. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:15

58e minuut.
Klungelig pakt Temile de bal. Temile geeft een lange en hoge pass. Talma geeft de bal voor. Yorgancı is nu in balbezit. Yorgancı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Babalade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babalade geeft een hoge lob. Daar is Yorgancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:16

61e minuut.
Obafemi rent richting de bal. Achebe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obafemi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salmenmaa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obafemi kopt de bal weg. Okoduwa heeft problemen om de bal te vangen. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Agali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:17

65e minuut.
Yorgancı onderschept slim de pass. Yorgancı passt de bal met de wreef. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:18

69e minuut.
Iloenyosi kopt de bal weg. Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Okoduwa de bal. Okoduwa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Muntean rent richting de bal. Muntean passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yorgancı de bal. Yorgancı haalt uit met een fantastische trap. Agali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:19

74e minuut.
Obafemi passt de bal zonder na te denken. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike passt de bal in één keer door. Salmenmaa geeft een lange en hoge pass. Okoduwa kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Azzato passt de bal met de wreef. Daar is Salmenmaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmenmaa passt de bal in één keer door. Obafemi heeft problemen om de bal te vangen. Obafemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:20

79e minuut.
Okoduwa springt en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Agali trapt de bal weg van het doel. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Agali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:21

85e minuut.
Salmenmaa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muntean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntean probeert naar een medespeler te passen. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Achebe kopt de bal weg. Bjørsvik heeft problemen om de bal te vangen. Bjørsvik speelt de bal door. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
King fFc - OK soccer 0:22

88e minuut.
Semitoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Semitoje probeert naar een medespeler te passen. Ndah probeert de bal aan de voet te houden. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King fFc 82%, OK soccer 18%.
King fFc - OK soccer 0:22