Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray SK BAŞAKŞEHİR
4-2-3-1 Tactiek ST
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 52.8
formidable Schieten solid
very good Passen adequate
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Szekfű onderschept slim de pass. Szekfű geeft een hoge lob. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepici onderschept slim de pass. Sepici haalt uit met een fantastische trap. Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Orlov geeft de bal voor. Gudmunsson kopt de bal weg. Anelli geeft de bal voor. Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Anelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekfű rent richting de bal. Domi is nu in balbezit. Szekfű bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekfű draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Niejadlik verovert de bal door een tackle van achteren. Chendicelean is nu in balbezit. Riveros begaat een overtreding. Riveros krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Silveira Tavares probeert naar een medespeler te passen. Trondsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Trondsen passt de bal zonder na te denken. Chendicelean rent richting de bal. Chendicelean draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Miśkowiec geeft een hoge lob. Sepici is nu in balbezit. Domi is nu in balbezit. Domi draait met de bal, schiet en ... Contreras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - BAŞAKŞEHİR 1:0

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Riveros de bal onder controle te krijgen. Dobrilă rent richting de bal. Riveros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riveros krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Dobrilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trondsen komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Gudmunsson kopt de bal weg. Orlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepici verovert de bal door een tackle van achteren. Sepici draait met de bal, schiet en ... Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - BAŞAKŞEHİR 2:0

43e minuut.
Anelli heeft problemen om de bal te vangen. İskele rent richting de bal. İskele passt de bal met de wreef. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 51%, BAŞAKŞEHİR 49%.
Galatasaray SK - BAŞAKŞEHİR 2:0

46e minuut.
Galego onderschept slim de pass. Sepici onderschept slim de pass. Sepici speelt de bal door. Eğilmez is nu in balbezit. Eğilmez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Colli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Deveciler de bal. Chendicelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendicelean haalt uit met een fantastische trap. Joński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - BAŞAKŞEHİR 2:1

57e minuut.
Silveira Tavares geeft de bal voor. Miśkowiec rent richting de bal. Dobrilă onderschept slim de pass. Dobrilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Silveira Tavares met een sublieme pass. Niejadlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niejadlik geeft de bal voor. Dobrilă springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Szekfű speelt de bal door. Gudmunsson is nu in balbezit. Gudmunsson passt de bal zonder na te denken. Domi geeft een lange en hoge pass. Sepici rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - BAŞAKŞEHİR 3:1

65e minuut.
Eğilmez onderschept slim de pass. Eğilmez speelt de bal door. Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - BAŞAKŞEHİR 4:1

73e minuut.
Domi rent richting de bal. Carol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domi met een snel genomen vrije trap. Sepici springt en kopt de bal. Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - BAŞAKŞEHİR 5:1

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eğilmez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi verovert de bal door een tackle van achteren. Domi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sepici rent richting de bal. Sepici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - BAŞAKŞEHİR 6:1

78e minuut.
Szekfű bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekfű geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orlov de bal. Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - BAŞAKŞEHİR 7:1

80e minuut.
Eğilmez passt de bal met de wreef. Anelli rent richting de bal. Anelli passt de bal zonder na te denken. Sepici rent richting de bal. Sepici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Domi is nu in balbezit. Niejadlik verovert de bal door een tackle van achteren. Niejadlik passt de bal in één keer door. Dobrilă rent richting de bal. Dobrilă schiet op doel. Joński bokst de bal weg.

86e minuut.
Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego geeft een hoge lob. Inworp. Eğilmez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Szekfű heeft problemen om de bal te vangen. Szekfű geeft de bal voor. Klungelig pakt Sepici de bal. Sepici haalt uit met een fantastische trap. Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - BAŞAKŞEHİR 8:1

90e minuut.
Szekfű passt de bal zonder na te denken. Eğilmez is nu in balbezit. Eğilmez geeft een hoge lob. Sepici rent richting de bal. Sepici haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 43%, BAŞAKŞEHİR 57%.
Galatasaray SK - BAŞAKŞEHİR 8:1