Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kocatepe Beşiktaş ™e - Spor
son Tactiek V2.8
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
52.2 gemiddelde waardering 59.5
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Aymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymon geeft een hoge lob. Ürküm heeft problemen om de bal te vangen. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Buitenspel voor Richter. Goede buitenspelval van de verdediging. Kuytubahar neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Delflaesse de bal. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Mulligan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Çınarel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bori is nu in balbezit. Bori geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ürküm probeert naar een medespeler te passen. Çınarel rent richting de bal. Çınarel passt de bal in één keer door. Bori geeft een hoge lob. Bănuţă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Beşiktaş ™e - Spor 0:1

13e minuut.
Osmangazi passt de bal zonder na te denken. Turansoy is nu in balbezit. Penchev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turansoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çınarel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dawson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Trzeciak passt de bal in één keer door. Çınarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınarel probeert naar een medespeler te passen. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Beşiktaş ™e - Spor 0:2

21e minuut.
Ürküm met de inworp. Çınarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınarel geeft een lange en hoge pass. Bănuţă heeft problemen om de bal te vangen. Bănuţă draait met de bal, schiet en ... Dawson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Aymon kopt de bal weg. Buitenspel voor Richter. Goede buitenspelval van de verdediging. Kuytubahar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă probeert naar een medespeler te passen. Bori is nu in balbezit. Bori draait met de bal, schiet en ... Dawson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Beşiktaş ™e - Spor 0:3

30e minuut.
Trzeciak geeft de bal voor. Delflaesse is nu in balbezit. Delflaesse passt de bal zonder na te denken. Bori is nu in balbezit. Bori schiet op doel. Dawson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mulligan rent richting de bal. Bănuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Klungelig pakt İlet de bal. Trzeciak verovert de bal door een tackle van achteren. Trzeciak met een sublieme pass. Turansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Turansoy haalt uit met een fantastische trap. Dawson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bori rent richting de bal. Bori haalt uit met een fantastische trap. Dawson bokst de bal weg.

40e minuut.
Daar is Bori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bori passt de bal in één keer door. Daar is Delflaesse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bori rent richting de bal. Bori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kocatepe 70%, Beşiktaş ™e - Spor 30%.
kocatepe - Beşiktaş ™e - Spor 0:3

56e minuut.
Bori is nu in balbezit. Bori probeert naar een medespeler te passen. Turansoy is nu in balbezit. Turansoy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Beşiktaş ™e - Spor 0:4

57e minuut.
Delflaesse geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çınarel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bori is nu in balbezit. Bori schiet op doel. Dawson bokst de bal weg. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Beşiktaş ™e - Spor 0:5

58e minuut.
Liszewski is nu in balbezit. Trzeciak verovert de bal door een tackle van achteren. Trzeciak speelt de bal door. Bori rent richting de bal. Bori draait met de bal, schiet en ... Dawson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Banjac passt de bal met de wreef. İlet is nu in balbezit. Trzeciak onderschept slim de pass. Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Bori maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Beşiktaş ™e - Spor 0:6

69e minuut.
Mulligan verovert de bal door een tackle van achteren. Ürküm verovert de bal door een tackle van achteren. Ürküm passt de bal zonder na te denken. Bori heeft problemen om de bal te vangen. Bori haalt uit met een fantastische trap. Dawson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Mărăşescu geeft een hoge lob. Bori rent richting de bal. Bori passt de bal met de wreef. Turansoy is nu in balbezit. Turansoy haalt uit met een fantastische trap. Dawson bokst de bal weg.

74e minuut.
Bori kopt de bal weg. Daar is Penchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turansoy is nu in balbezit. Turansoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Penchev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aymon is nu in balbezit. Aymon probeert naar een medespeler te passen. Liszewski rent richting de bal. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Sudrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuytubahar kopt de bal weg. Çınarel controleert de bal met de borst. Osmangazi is nu in balbezit. Liszewski onderschept slim de pass. Liszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bănuţă kopt de bal weg. Mulligan probeert de bal aan de voet te houden. Çınarel probeert naar een medespeler te passen. Turansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Turansoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bori rent richting de bal. Bori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Beşiktaş ™e - Spor 0:7

88e minuut.
Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bori de bal. Bori haalt uit met een fantastische trap. Delflaesse probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Beşiktaş ™e - Spor 0:8

89e minuut.
Penchev onderschept slim de pass. Penchev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osmangazi met een snelle inworp. Trzeciak geeft een hoge lob. Dawson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bănuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawson bokst de bal weg. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Beşiktaş ™e - Spor 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kocatepe 66%, Beşiktaş ™e - Spor 34%.
kocatepe - Beşiktaş ™e - Spor 0:9