Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adana Demir Spor seas
442 + Tactiek KillerTeam
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 51.9
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


13e minuut.
Retter bereikt de bal nog maar net als eerste. Retter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deprez de bal. Lawrie rent richting de bal. Lawrie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Lobera geeft een hoge lob. Rogge speelt de bal door. Babuke probeert naar een medespeler te passen. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torun geeft een hoge lob. Yara is nu in balbezit. Met opzet legt Retter zijn tegenspeler op de grond. Retter krijgt een gele kaart. Yara moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yara kan niet meer verder spelen. Juruk komt het veld opgelopen. Juruk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Babuke kopt de bal weg. Kura probeert de bal aan de voet te houden. Niggli bereikt de bal nog maar net als eerste. Niggli draait met de bal, schiet en ... Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Lobera is nu in balbezit. Juruk verovert de bal door een tackle van achteren. Juruk met een sublieme pass. Babuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Babuke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilson met een snelle inworp. Tarcsay rent richting de bal. Tarcsay geeft een hoge lob. Lawrie krijgt zijn hoofd ertegen. Rogge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kura onderschept slim de pass. Kura geeft een lange en hoge pass. Baumann kopt de bal weg. Juruk rent richting de bal. Juruk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wilson met een sublieme pass. Tarcsay rent richting de bal. Degani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Degani krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tacchinardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçmez onderschept slim de pass. Göçmez speelt de bal door. Babuke is nu in balbezit. Babuke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Deprez is nu in balbezit. Deprez geeft een hoge lob. Babuke rent richting de bal. Babuke schiet op doel. Półćwiartek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - seas 0:1

43e minuut.
Deprez met een sublieme pass. Fijałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Fijałkowski probeert naar een medespeler te passen. Niggli rent richting de bal. Niggli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 44%, seas 56%.
Adana Demir Spor - seas 0:1

55e minuut.
Türkbay verovert de bal door een tackle van achteren. Türkbay geeft een lange en hoge pass. Torun kan de bal niet met de borst controleren. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie draait met de bal, schiet en ... Rogge bokst de bal weg. Tarcsay rent richting de bal. Tarcsay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adana Demir Spor - seas 1:1

57e minuut.
Degani onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilson met de inworp. Tacchinardi geeft de bal voor. Lawrie krijgt zijn hoofd ertegen. Rogge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Juruk onderschept slim de pass. Lobera maakt een afschuwelijke overtreding. Juruk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fijałkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Babuke maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kura geeft een lange en hoge pass. Inworp. Göçmez met de inworp. Niggli is nu in balbezit. Niggli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wilson met een sublieme pass. Lobera rent richting de bal. Lobera met een sublieme pass. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie draait met de bal, schiet en ... Rogge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Juruk onderschept slim de pass. Juruk geeft een lange en hoge pass. Niggli bereikt de bal nog maar net als eerste. Niggli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 41%, seas 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adana Demir Spor - seas 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

98e minuut.
Wilson heeft problemen om de bal te vangen. Wilson met een sublieme pass. Retter met een sublieme pass. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. Rogge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie schiet op doel. Rogge probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

100e minuut.
Torun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lobera met de inworp. Retter geeft de bal voor. Tarcsay maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

105e minuut.
Daar is Degani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degani geeft de bal voor. Niggli kopt de bal weg. Babuke is nu in balbezit. Babuke schiet op doel. Półćwiartek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 46%, seas 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adana Demir Spor - seas 1:1

106e minuut.
Baumann geeft een hoge lob. Retter geeft een hoge lob. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. Rogge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 36%, seas 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adana Demir Spor - seas 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Niggli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
---
Tarcsay legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rogge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Babuke legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Lawrie neemt de penalty, wat een uithaal! Rogge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - seas 2:1
---
Juruk neemt de penalty, wat een uithaal! Półćwiartek bokst de bal weg.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wilson neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - seas 3:1
---
Fijałkowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---