Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yenibosna SK Gkhn_FB
5-2-3 Tactiek 2szn
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.5 gemiddelde waardering 59.2
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Ovsyannikov met een sublieme pass. Della Maggiore is nu in balbezit. Della Maggiore passt de bal in één keer door. Breitner rent richting de bal. Breitner haalt uit met een fantastische trap. Jelonkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bercu is nu in balbezit. Potouridis verovert de bal door een tackle van achteren. Potouridis schiet op doel. Jelonkowski bokst de bal weg.

11e minuut.
Małkiewicz passt de bal met de wreef. Albarrán geeft een lange en hoge pass. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Gkhn_FB 1:0

12e minuut.
Cáceres speelt de bal door. Daar is Albarrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarrán met een sublieme pass. Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bercu verovert de bal door een tackle van achteren. Bercu passt de bal zonder na te denken. Fyda probeert naar een medespeler te passen. Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Albarrán heeft problemen om de bal te vangen. Ovsyannikov verovert de bal door een tackle van achteren. Ovsyannikov geeft de bal voor. Breitner is nu in balbezit. Breitner draait met de bal, schiet en ... Jelonkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yenibosna SK - Gkhn_FB 1:1

29e minuut.
Małkiewicz passt de bal met de wreef. Albarrán rent richting de bal. Albarrán passt de bal in één keer door. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta schiet op doel. Alías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenibosna SK 30%, Gkhn_FB 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yenibosna SK - Gkhn_FB 1:1

52e minuut.
Ferdomo passt de bal zonder na te denken. Albarrán probeert naar een medespeler te passen. Małkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małkiewicz geeft een hoge lob. Canaleta springt en kopt de bal. Alías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Cáceres geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chodyniecki met de inworp. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Chodyniecki speelt de bal door. Kasperkowicz rent richting de bal. Bercu onderschept slim de pass. Bercu geeft een hoge lob. Canaleta krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Małkiewicz kopt de bal weg. Canaleta heeft problemen om de bal te vangen. Ovsyannikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Canaleta draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Gkhn_FB 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenibosna SK 32%, Gkhn_FB 68%.
Yenibosna SK - Gkhn_FB 2:1