Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Süper Gençlik 52Orduspor52
Tek Kale Tactiek FEDA
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 50.2
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Santos geeft de bal voor. Mateja kopt de bal weg. Gérardin rent richting de bal. Trandafir onderschept slim de pass. Trandafir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Get`man bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejchert rent richting de bal. Tejchert probeert naar een medespeler te passen. Kuşkonmaz rent richting de bal. Kuşkonmaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tissot neemt de hoekschop. Get`man maakt een snoekduik en kopt de bal. Gulyás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - 52Orduspor52 0:1

22e minuut.
Gérardin speelt de bal door. Greguš speelt de bal door. Çağıran rent richting de bal. Get`man verovert de bal door een tackle van achteren. Get`man schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Tejchert met een sublieme pass. Get`man is nu in balbezit. Get`man passt de bal zonder na te denken. Tissot rent richting de bal. Tissot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Get`man is nu in balbezit. Greguš is nu in balbezit. Greguš passt de bal met de wreef. Tissot rent richting de bal. Tissot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Get`man bereikt de bal nog maar net als eerste. Get`man draait met de bal, schiet en ... Gulyás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - 52Orduspor52 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 65%, 52Orduspor52 35%.
Süper Gençlik - 52Orduspor52 0:2

54e minuut.
Kuzuv is nu in balbezit. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos passt de bal zonder na te denken. Get`man rent richting de bal. Get`man haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tejchert passt de bal zonder na te denken. Kuzuv bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuşkonmaz. Kuzuv roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kuzuv kan niet meer verder spelen. Shimokawa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar haalt uit met een fantastische trap. Yemişçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Oltacı kopt de bal weg. Klungelig pakt Tissot de bal. Tissot geeft een hoge lob. Get`man rent richting de bal. Get`man draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - 52Orduspor52 0:3

59e minuut.
Greguš met een sublieme pass. Kuşkonmaz is nu in balbezit. Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot onderschept slim de pass. Tissot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kolonyacı passt de bal met de wreef. Santos met een sublieme pass. Kolonyacı met een sublieme pass. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fazilet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazilet geeft een lange en hoge pass. Kuşkonmaz probeert de bal met de borst te controleren. Tissot is nu in balbezit. Tissot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tissot is nu in balbezit. Tissot passt de bal zonder na te denken. Daar is Tejchert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejchert geeft de bal voor. Get`man springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - 52Orduspor52 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 66%, 52Orduspor52 34%.
Süper Gençlik - 52Orduspor52 0:4