Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Turks Zonguldak FK
442 Tactiek Zonguldak
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 29
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Goulding is nu in balbezit. Goulding geeft een hoge lob. Turcinovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Goulding kopt de bal weg. Arsenault probeert de bal met de borst te controleren. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka geeft een lange en hoge pass. Nemətov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Chabot probeert naar een medespeler te passen. Barrichello is nu in balbezit. Barrichello speelt de bal door. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Burton geeft de bal voor. Labak kopt de bal weg. Məmmədli heeft problemen om de bal te vangen. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski draait met de bal, schiet en ... Baghumyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Barrichello probeert naar een medespeler te passen. Merunka met een sublieme pass. Turcinovich speelt de bal door. Kloskowski is nu in balbezit. Kloskowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Məmmədli passt de bal in één keer door. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov met een sublieme pass. Merunka rent richting de bal. Merunka draait met de bal, schiet en ... Chabot bokst de bal weg.

20e minuut.
Merunka is nu in balbezit. Merunka geeft de bal voor. Nemətov rent richting de bal. Nemətov schiet op doel. Chabot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Zonguldak FK 0:1

25e minuut.
Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcinovich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nemətov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nemətov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Chabot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Zonguldak FK 0:2

27e minuut.
Turcinovich passt de bal zonder na te denken. Besteci is nu in balbezit. Besteci met een sublieme pass. Nemətov rent richting de bal. Nemətov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Chabot trapt de bal weg van het doel. Barrichello kopt de bal weg. Merunka heeft problemen om de bal te vangen. Merunka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Goulding kopt de bal weg. Besteci rent richting de bal. Besteci passt de bal zonder na te denken. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chabot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka onderschept slim de pass. Arsenault begaat een overtreding. Arsenault krijgt een gele kaart. Merunka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goulding zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Kloskowski de bal onder controle te krijgen. Merunka rent richting de bal. Merunka speelt de bal door. Klungelig pakt Nemətov de bal. Nemətov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Turks 61%, Zonguldak FK 39%.
Young Turks - Zonguldak FK 0:2

50e minuut.
Barrichello met een sublieme pass. Daar is Goulding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding passt de bal in één keer door. Merunka is nu in balbezit. Merunka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Besteci is nu in balbezit. Kloskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kloskowski probeert naar een medespeler te passen. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding onderschept slim de pass. Goulding passt de bal in één keer door. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bosch onderschept slim de pass. Arsenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenault geeft de bal voor. Nemətov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Besteci onderschept slim de pass. Hagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov onderschept slim de pass. Nemətov draait met de bal, schiet en ... Chabot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Ciurea rent richting de bal. Goulding is nu in balbezit. Turcinovich begaat een overtreding. Turcinovich krijgt een gele kaart. Goulding moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Goulding kan niet meer verder spelen. Keren komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Özdinçer geeft een lange en hoge pass. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merunka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Keren neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Keren rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosch. Keren raakt geblesseerd tijdens het duel. Keren met een snel genomen vrije trap. Nemətov rent richting de bal. Nemətov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Merunka is nu in balbezit. Barrichello rent richting de bal. Barrichello passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nemətov de bal. Nemətov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hagen probeert naar een medespeler te passen. Keren heeft problemen om de bal te vangen. Keren geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Turcinovich is nu in balbezit. Merunka verovert de bal door een tackle van achteren. Merunka probeert naar een medespeler te passen. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Zonguldak FK 0:3

75e minuut.
Frunda passt de bal in één keer door. Merunka rent richting de bal. Arsenault rent richting de bal. Merunka verovert de bal door een tackle van achteren. Merunka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zjača geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frunda met een snelle inworp. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Turcinovich heeft problemen om de bal te vangen. Turcinovich met een sublieme pass. Haralambie met een sublieme pass. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Merunka geeft een hoge lob. Hagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov verovert de bal door een tackle van achteren. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Szkudelski met een sublieme pass. Kloskowski kan de bal niet met de borst controleren. Keren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keren krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Inworp. Keren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrichello is nu in balbezit. Barrichello geeft een lange en hoge pass. Nemətov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Merunka is nu in balbezit. Merunka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - Zonguldak FK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Turks 70%, Zonguldak FK 30%.
Young Turks - Zonguldak FK 0:4