Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vizespor Zero Tolerance SK
dans Tactiek 2024.1
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten outstanding
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Grzesiak passt de bal met de wreef. Torgovickis geeft een hoge lob. Ţigănaş kopt de bal weg. Proença is nu in balbezit. Proença draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Türkeli rent richting de bal. Met opzet legt Vinent zijn tegenspeler op de grond. Türkeli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canfeda met een snel genomen vrije trap. Koçyılmaz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Sassoli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baykan met de inworp. Samur geeft de bal voor. Koçyılmaz springt en kopt de bal. Kontodimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Özgenç met een sublieme pass. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koçyılmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koçyılmaz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Żero met een sublieme pass. Türkeli kopt de bal weg. Daar is Vinent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Baykan verovert de bal door een tackle van achteren. Baykan speelt de bal door. Koçyılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sassoli de bal onder controle te krijgen. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Horozcu passt de bal zonder na te denken. Türkeli is nu in balbezit. Met opzet legt Christersson zijn tegenspeler op de grond. Christersson krijgt een gele kaart. Türkeli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Türkeli met een snel genomen vrije trap. Baykan is nu in balbezit. Baykan draait met de bal, schiet en ... Kontodimos bokst de bal weg.

29e minuut.
Koçyılmaz rent richting de bal. Majcher verovert de bal door een tackle van achteren. Majcher geeft de bal voor. Proença rent richting de bal. Proença schiet op doel. Żero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Szczygielski speelt de bal door. Ţigănaş rent richting de bal. Proença is nu in balbezit. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ... Żero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kuo chuan geeft een lange en hoge pass. Ţigănaş kopt de bal weg. Kiraz controleert de bal met de borst. Proença is nu in balbezit. Proença schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinent geeft een hoge lob. Proença rent richting de bal. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - Zero Tolerance SK 0:1

45e minuut.
Sassoli is nu in balbezit. Sassoli geeft een hoge lob. Ţigănaş kopt de bal weg. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizespor 39%, Zero Tolerance SK 61%.
Vizespor - Zero Tolerance SK 0:1

59e minuut.
Türkeli heeft problemen om de bal te vangen. Türkeli speelt de bal door. Kuo chuan geeft een lange en hoge pass. Proença rent richting de bal. Proença haalt uit met een fantastische trap. Żero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Canfeda probeert naar een medespeler te passen. Özgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgenç passt de bal in één keer door. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos bokst de bal weg.

62e minuut.
Grzesiak geeft een lange en hoge pass. Szczygielski met een sublieme pass. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ... Żero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - Zero Tolerance SK 0:2

65e minuut.
Ţigănaş is nu in balbezit. Horozcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ţigănaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ţigănaş neemt de penalty, wat een uithaal! Żero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - Zero Tolerance SK 0:3

66e minuut.
Özgenç passt de bal met de wreef. Baykan rent richting de bal. Szczygielski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szczygielski krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Baykan speelt de bal door. Özgenç rent richting de bal. Özgenç passt de bal met de wreef. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Szczygielski met een sublieme pass. Proença rent richting de bal. Proença met een sublieme pass. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - Zero Tolerance SK 0:4

73e minuut.
Canfeda geeft de bal voor. Majcher is nu in balbezit. Majcher geeft een lange en hoge pass. Ţigănaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horozcu onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkeli geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - Zero Tolerance SK 1:4

85e minuut.
Kuo chuan onderschept slim de pass. Kuo chuan geeft de bal voor. Ţigănaş kopt de bal weg. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença haalt uit met een fantastische trap. Żero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - Zero Tolerance SK 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizespor 45%, Zero Tolerance SK 55%.
Vizespor - Zero Tolerance SK 1:5