Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neşet Ertaş SK KAVAKKÖY BLD. SK.
zorlu 3 Tactiek 4+3+1+2
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 52.4
uitmuntend Schieten uitstekend
goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen solide


7e minuut.
Ardal trapt de bal weg van het doel. Lohrmann kopt de bal weg. Ketels probeert naar een medespeler te passen. Ebbing geeft een lange en hoge pass. Machado springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Magener onderschept slim de pass. Magener geeft een lange en hoge pass. Berescu kopt de bal weg. Machado is nu in balbezit. Machado geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ketels kopt de bal weg. Magener is nu in balbezit. Zillman verovert de bal door een tackle van achteren. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Ardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rondeau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rondeau met een sublieme pass. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec schiet op doel. Ardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:0

14e minuut.
Makowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Rondeau speelt de bal door. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - KAVAKKÖY BLD. SK. 2:0

20e minuut.
Ateşoğlu is nu in balbezit. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. İnönü onderschept slim de pass. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ... Pintea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Zillman is nu in balbezit. Migliori is nu in balbezit. Zillman onderschept slim de pass. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
İnönü geeft een hoge lob. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliori rent richting de bal. Zillman onderschept slim de pass. Zillman schiet op doel. Ardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Ardal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - KAVAKKÖY BLD. SK. 3:0

40e minuut.
Turčík kopt de bal weg. Klungelig pakt Magener de bal. Pazgřivec speelt de bal door. Zillman rent richting de bal. Zillman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - KAVAKKÖY BLD. SK. 4:0

45e minuut.
Ateşoğlu is nu in balbezit. Makowiecki onderschept slim de pass. Makowiecki passt de bal zonder na te denken. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman draait met de bal, schiet en ... Ardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neşet Ertaş SK 49%, KAVAKKÖY BLD. SK. 51%.
Neşet Ertaş SK - KAVAKKÖY BLD. SK. 4:0

47e minuut.
Ketels is nu in balbezit. Ketels passt de bal in één keer door. Zillman rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ketels neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Škipina geeft een hoge lob. Pintea met een sublieme pass. Lohrmann kopt de bal weg. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Zillman kopt de bal weg. Klungelig pakt Pazgřivec de bal. Ebbing schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ebbing krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Hara verovert de bal door een tackle van achteren. Hara geeft de bal voor. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel. Pintea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - KAVAKKÖY BLD. SK. 4:1

79e minuut.
Ateşoğlu is nu in balbezit. Ateşoğlu geeft een lange en hoge pass. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel. Pintea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - KAVAKKÖY BLD. SK. 4:2

82e minuut.
Lohrmann probeert de bal aan de voet te houden. Rondeau rent richting de bal. Rondeau passt de bal met de wreef. Turčík is nu in balbezit. Turčík geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neşet Ertaş SK 56%, KAVAKKÖY BLD. SK. 44%.
Neşet Ertaş SK - KAVAKKÖY BLD. SK. 4:2