Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babil United YİĞİT DEMİRCİ SPOR
Binbeşyüz Tactiek lll
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 59.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Perea rent richting de bal. Perea passt de bal zonder na te denken. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta geeft de bal voor. Margitai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bejbl met een snelle inworp. Margitai is nu in balbezit. Margitai met een sublieme pass. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Verdone rent richting de bal. Verdone probeert naar een medespeler te passen. Cackowski rent richting de bal. Filolungo verovert de bal door een tackle van achteren. Filolungo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Statu rent richting de bal. Statu passt de bal zonder na te denken. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:1

35e minuut.
Kocot is nu in balbezit. Margitai verovert de bal door een tackle van achteren. Margitai speelt de bal door. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 55%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 45%.
Babil United - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:1

52e minuut.
Özberkiner rent richting de bal. Özberkiner geeft een lange en hoge pass. Solmaz kopt de bal weg. López-Cedrón Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. López-Cedrón Freije draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu geeft een hoge lob. Filolungo rent richting de bal. Filolungo haalt uit met een fantastische trap. Woyniłłowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Babil United - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 1:1

69e minuut.
Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz passt de bal in één keer door. Czerniakowski met een sublieme pass. Margitai is nu in balbezit. Margitai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Wojciulewicz geeft de bal voor. Ciuchta kopt de bal weg. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai schiet op doel. Bademci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 43%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 57%.
Babil United - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 1:2