Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yıkar Geçer ALONSO GS
hep Tactiek 4-4-1-1 b
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 58.7
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Sorveteiro kopt de bal weg. Poll rent richting de bal. Met opzet legt Ciskowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ciskowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Nahlik rent richting de bal. Poll verovert de bal door een tackle van achteren. Nattermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll onderschept slim de pass. Poll draait met de bal, schiet en ... Telemans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czerep met een snelle inworp. Kovačević geeft een hoge lob. Poll springt en kopt de bal. Telemans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - ALONSO GS 1:0

14e minuut.
Bodrogi passt de bal zonder na te denken. Poll is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kovačević met de inworp. Czerep geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Czerep probeert naar een medespeler te passen. Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal in één keer door. Poll is nu in balbezit. Poll schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sośnicki passt de bal met de wreef. Kovačević geeft een lange en hoge pass. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll haalt uit met een fantastische trap. Telemans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - ALONSO GS 2:0

39e minuut.
Holubec met een sublieme pass. Hwan-Sin heeft problemen om de bal te vangen. Kovačević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kovačević krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yıkar Geçer 47%, ALONSO GS 53%.
Yıkar Geçer - ALONSO GS 2:0

58e minuut.
Sallai probeert naar een medespeler te passen. Bodrogi speelt de bal door. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll draait met de bal, schiet en ... Telemans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - ALONSO GS 3:0

61e minuut.
Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes met een sublieme pass. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - ALONSO GS 4:0

63e minuut.
Czerep geeft een lange en hoge pass. Nattermann is nu in balbezit. Poll onderschept slim de pass. Poll schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Nattermann onderschept slim de pass. Nattermann met een sublieme pass. Hwan-Sin probeert naar een medespeler te passen. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Poll is nu in balbezit. Poll schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Hwan-Sin rent richting de bal. Alfano verovert de bal door een tackle van achteren. Kovačević speelt de bal door. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll haalt uit met een fantastische trap. Telemans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Nahlik geeft de bal voor. Kovačević kopt de bal weg. Poll is nu in balbezit. Poll schiet op doel. Telemans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - ALONSO GS 5:0

90e minuut.
Bodrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrogi geeft een lange en hoge pass. Poll kopt de bal weg. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Telemans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - ALONSO GS 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yıkar Geçer 50%, ALONSO GS 50%.
Yıkar Geçer - ALONSO GS 6:0