Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preveze Deniz Gücü 1538 bahcestar
433 Tactiek cris 2
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.8 gemiddelde waardering 57.8
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Orsini passt de bal met de wreef. de Roon heeft problemen om de bal te vangen. de Roon probeert naar een medespeler te passen. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap. Egüz bokst de bal weg.

2e minuut.
Veličković onderschept slim de pass. Veličković geeft een hoge lob. Demirçetin probeert naar een medespeler te passen. de Roon rent richting de bal. de Roon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Campos Gallardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
de Roon verovert de bal door een tackle van achteren. de Roon probeert naar een medespeler te passen. Veličković verovert de bal door een tackle van achteren. Campos Gallardo rent richting de bal. Campos Gallardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:1

7e minuut.
Campos Gallardo passt de bal zonder na te denken. Veličković onderschept slim de pass. Princip probeert naar een medespeler te passen. de Roon is nu in balbezit. de Roon haalt uit met een fantastische trap. Egüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Demirçetin met een sublieme pass. Klungelig pakt Veličković de bal. Campos Gallardo rent richting de bal. Campos Gallardo draait met de bal, schiet en ... Egüz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Cárcamo de bal. Cárcamo passt de bal zonder na te denken. Daar is de Roon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Roon haalt uit met een fantastische trap. Egüz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Demirçetin passt de bal zonder na te denken. de Roon is nu in balbezit. Tsarukyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsarukyan krijgt een gele kaart. de Roon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gammeltoft Hansen neemt de penalty, wat een uithaal! Egüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:3

23e minuut.
Błachnio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo onderschept slim de pass. Cárcamo speelt de bal door. Campos Gallardo is nu in balbezit. Campos Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:4

24e minuut.
Espinoza passt de bal in één keer door. Melekyüz probeert naar een medespeler te passen. Campos Gallardo rent richting de bal. Campos Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:5

29e minuut.
Melekyüz geeft de bal voor. Veličković kopt de bal weg. Orsini geeft de bal voor. de Roon is nu in balbezit. de Roon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:6

31e minuut.
Cárcamo speelt de bal door. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen speelt de bal door. Daar is de Roon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Roon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. Princip verovert de bal door een tackle van achteren. Princip probeert naar een medespeler te passen. de Roon is nu in balbezit. de Roon haalt uit met een fantastische trap. Egüz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Milačić heeft problemen om de bal te vangen. Cárcamo verovert de bal door een tackle van achteren. Cárcamo speelt de bal door. Campos Gallardo rent richting de bal. Campos Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:7

44e minuut.
Klungelig pakt Tsarukyan de bal. Melekyüz geeft de bal voor. de Roon is nu in balbezit. de Roon schiet op doel. Egüz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campos Gallardo rent richting de bal. Campos Gallardo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 90%, bahcestar 10%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:7

46e minuut.
Melekyüz geeft de bal voor. Gammeltoft Hansen kopt de bal weg. Veličković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campos Gallardo rent richting de bal. Campos Gallardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Princip rent richting de bal. Princip geeft de bal voor. Klungelig pakt Veličković de bal. Campos Gallardo rent richting de bal. Campos Gallardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cyll bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Serrati zijn tegenspeler op de grond. Cyll is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cárcamo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Roon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:8

55e minuut.
Mikulić geeft een hoge lob. Inworp. Espinoza met een snelle inworp. Milačić is nu in balbezit. Milačić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Melekyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Melekyüz geeft een lange en hoge pass. Kayı kopt de bal weg. Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Gallardo draait met de bal, schiet en ... Egüz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Princip geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Roon geeft een hoge lob. Egüz met een sublieme pass. Mikulić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Espinoza kopt de bal weg. Mikulić is nu in balbezit. Milačić begaat een overtreding. Milačić krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Cyll heeft problemen om de bal te vangen. Cyll probeert naar een medespeler te passen. Cárcamo met een sublieme pass. Gammeltoft Hansen heeft problemen om de bal te vangen. Gammeltoft Hansen draait met de bal, schiet en ... Egüz bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orsini zal de hoekschop nemen. de Roon heeft problemen om de bal te vangen. de Roon schiet op doel. Egüz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:9

67e minuut.
Cyll rent richting de bal. Cyll geeft een lange en hoge pass. de Roon probeert de bal met de borst te controleren. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Roon is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Princip zal de hoekschop nemen. Campos Gallardo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kayı trapt de bal weg. Cyll met een sublieme pass. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon rent richting de bal. de Roon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:10

74e minuut.
Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo met een sublieme pass. Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Egüz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:11

78e minuut.
Mikulić probeert de bal aan de voet te houden. Mikulić geeft de bal voor. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:12

80e minuut.
Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini geeft de bal voor. Gammeltoft Hansen krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Kayı de bal. Egüz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:13

81e minuut.
Paganel komt het veld opgelopen. Bordese komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Melekyüz kopt de bal weg. Cárcamo met een sublieme pass. de Roon is nu in balbezit. de Roon draait met de bal, schiet en ... Egüz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:14

85e minuut.
Szajewski komt het veld opgelopen. Yediyiğit komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Szajewski geeft een lange en hoge pass. Gammeltoft Hansen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Paganel de bal onder controle te krijgen. Paganel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:15

88e minuut.
Egüz trapt de bal weg. Tsarukyan heeft problemen om de bal te vangen. Princip speelt de bal door. de Roon is nu in balbezit. de Roon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Szajewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demirçetin probeert naar een medespeler te passen. Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo geeft de bal voor. Egüz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 83%, bahcestar 17%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - bahcestar 0:15