Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babaspor tukelspor
4-1-3-2 Tactiek 5-3-2
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 29
7 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 59.3
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Cabral passt de bal met de wreef. Chrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobák passt de bal zonder na te denken. Poioco bereikt de bal nog maar net als eerste. Poioco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Moroni passt de bal zonder na te denken. Viljanti rent richting de bal. Mikami schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mikami krijgt een gele kaart. Viljanti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wrzesień wilt de vrije trap nemen. Kutil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - tukelspor 0:1

5e minuut.
Moroni rent richting de bal. Mikami legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moroni raakt geblesseerd tijdens het duel. Moroni neemt de penalty, wat een uithaal! Kutil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - tukelspor 0:2

7e minuut.
Wrzesień passt de bal in één keer door. Tekpar rent richting de bal. Tekpar met een sublieme pass. Moroni rent richting de bal. Moroni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Andrus speelt de bal door. Kolbusz is nu in balbezit. Wrzesień tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wrzesień krijgt een gele kaart. Kolbusz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Susuz is nu in balbezit. Moroni onderschept slim de pass. Moroni met een sublieme pass. Viljanti rent richting de bal. Viljanti schiet op doel. Kutil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viljanti rent richting de bal. Mikami legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viljanti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viljanti neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - tukelspor 0:3

18e minuut.
Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curman. Moroni raakt geblesseerd tijdens het duel. Wrzesień zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Viljanti maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chrobák passt de bal in één keer door. Kolbusz is nu in balbezit. Tikel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolbusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kolbusz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Potrzebny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Moroni rent richting de bal. Moroni passt de bal met de wreef. Tekpar probeert naar een medespeler te passen. Viljanti is nu in balbezit. Viljanti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Butuşan kopt de bal weg. Curman rent richting de bal. Moroni onderschept slim de pass. Moroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - tukelspor 0:4

33e minuut.
Viljanti is nu in balbezit. Susuz verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzesień verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Viljanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viljanti schiet op doel. Kutil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - tukelspor 0:5

42e minuut.
Viljanti is nu in balbezit. Viljanti passt de bal zonder na te denken. Mikami is nu in balbezit. Moroni onderschept slim de pass. Moroni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babaspor 57%, tukelspor 43%.
Babaspor - tukelspor 0:5

46e minuut.
Moroni rent richting de bal. Moroni passt de bal zonder na te denken. Tekpar probeert naar een medespeler te passen. Moroni rent richting de bal. Moroni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Wrzesień probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Viljanti de bal. Susuz begaat een overtreding. Viljanti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wrzesień wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Buitenspel voor Kolbusz. Goede buitenspelval van de verdediging. Tikel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Viljanti controleert de bal met de borst. Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanti is nu in balbezit. Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - tukelspor 0:6

57e minuut.
Tikel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikel geeft de bal voor. Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - tukelspor 0:7

60e minuut.
Andrus rent richting de bal. Viljanti is nu in balbezit. Mesnić rent richting de bal. Viljanti onderschept slim de pass. Viljanti draait met de bal, schiet en ... Kutil bokst de bal weg. Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - tukelspor 0:8

63e minuut.
Daar is Andrus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viljanti is nu in balbezit. Butuşan speelt de bal door. Viljanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanti haalt uit met een fantastische trap. Kutil bokst de bal weg.

65e minuut.
Bitlislioğlu met een sublieme pass. Szucki rent richting de bal. Szucki passt de bal met de wreef. Moroni rent richting de bal. Moroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Curman geeft een hoge lob. Akkurt geeft een hoge lob. Viljanti kopt de bal weg. Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni draait met de bal, schiet en ... Kutil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Susuz rent richting de bal. Viljanti verovert de bal door een tackle van achteren. Viljanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - tukelspor 0:9

73e minuut.
Tikel rent richting de bal. Tikel passt de bal zonder na te denken. Daar is Bitlislioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poioco bereikt de bal nog maar net als eerste. Poioco schiet op doel. Potrzebny bokst de bal weg.

75e minuut.
Moroni passt de bal met de wreef. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan probeert naar een medespeler te passen. Viljanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - tukelspor 0:10

77e minuut.
Mesnić rent richting de bal. Mesnić passt de bal met de wreef. Moroni rent richting de bal. Viljanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanti draait met de bal, schiet en ... Kutil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Cabral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viljanti rent richting de bal. Viljanti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Viljanti draait met de bal, schiet en ... De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curman met een snelle inworp. Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Viljanti heeft problemen om de bal te vangen. Viljanti met een sublieme pass. Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni haalt uit met een fantastische trap. Kutil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babaspor 66%, tukelspor 34%.
Babaspor - tukelspor 0:10