Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El-insaf İstanbulspor
Tsubasa Tactiek 433B
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 62.4
very good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Heinola passt de bal zonder na te denken. Bakonyi probeert naar een medespeler te passen. Halupczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Halupczok geeft de bal voor. Leyton heeft problemen om de bal te vangen. Taşoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton rent richting de bal. Leyton passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vengl de bal. Vengl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - İstanbulspor 0:1

14e minuut.
Feliksiak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halupczok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Havlák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havlák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wilkoszewski met een snelle inworp. Vengl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül is nu in balbezit. Vengl verovert de bal door een tackle van achteren. Vengl schiet op doel. Taşoğlu bokst de bal weg.

21e minuut.
Feliksiak onderschept slim de pass. Vengl onderschept slim de pass. Vengl passt de bal zonder na te denken. Havlák rent richting de bal. Havlák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Vengl rent richting de bal. Vengl probeert naar een medespeler te passen. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - İstanbulspor 0:2

27e minuut.
Yeşil schiet op doel. Kaplan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heinola is nu in balbezit. Yeşil rent richting de bal. Yeşil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Halupczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Halupczok speelt de bal door. Vengl is nu in balbezit. Vengl haalt uit met een fantastische trap. Viana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - İstanbulspor 0:3

35e minuut.
Heinola kopt de bal weg. Bakonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakonyi met een sublieme pass. Vengl rent richting de bal. Vengl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Halupczok rent richting de bal. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák speelt de bal door. Leyton is nu in balbezit. Leyton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - İstanbulspor 0:4

40e minuut.
Halupczok met een sublieme pass. Daar is Leyton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havlák rent richting de bal. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - İstanbulspor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 71%, İstanbulspor 29%.
El-insaf - İstanbulspor 0:5

46e minuut.
Tüzün komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bakonyi speelt de bal door. Halupczok heeft problemen om de bal te vangen. Halupczok passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tüzün de bal. Tüzün draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Knap is nu in balbezit. Łukasiewicz onderschept slim de pass. Łukasiewicz passt de bal zonder na te denken. Yeşil is nu in balbezit. Yeşil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bacusiewicz geeft de bal voor. Heinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinola passt de bal zonder na te denken. Yeşil rent richting de bal. Yeşil haalt uit met een fantastische trap. Gümüştan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ishi is nu in balbezit. Ishi passt de bal in één keer door. Halupczok rent richting de bal. Halupczok geeft de bal voor. Vengl springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - İstanbulspor 0:6

77e minuut.
Łukasiewicz met een sublieme pass. Heinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ishi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ishi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ishi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Halupczok geeft een hoge lob. Sümbül heeft problemen om de bal te vangen. Leyton is nu in balbezit. Leyton haalt uit met een fantastische trap. Viana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Bakonyi speelt de bal door. Halupczok is nu in balbezit. Halupczok passt de bal zonder na te denken. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Knap bereikt de bal nog maar net als eerste. Knap geeft de bal voor. Halupczok met een sublieme pass. Tüzün rent richting de bal. Tüzün haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Feliksiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Halupczok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tüzün rent richting de bal. Tüzün haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 63%, İstanbulspor 37%.
El-insaf - İstanbulspor 0:6