Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B.B ERZURUMSPOR KAYSERİ SPOR A.Ş
3.LİG Tactiek 4 1 2 3 yeni
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 60.6
solid Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Inworp. Lamotte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergier met een sublieme pass. Daar is Adamowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Baragatti met een snelle inworp. Szulik probeert naar een medespeler te passen. Adamowicz is nu in balbezit. Adamowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - KAYSERİ SPOR A.Ş 0:1

9e minuut.
Bergier kopt de bal weg. Adamowicz heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos begaat een overtreding. Villalobos krijgt een gele kaart. Adamowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baragatti wilt de vrije trap nemen. Paal! Abdulahmanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adamowicz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - KAYSERİ SPOR A.Ş 0:2

12e minuut.
Jakubczyk met een sublieme pass. Sessizer rent richting de bal. Sessizer geeft een hoge lob. Dawud rent richting de bal. Dawud haalt uit met een fantastische trap. Creiderman bokst de bal weg.

14e minuut.
Adamowicz met een sublieme pass. Rebuzzi rent richting de bal. Bergier verovert de bal door een tackle van achteren. Bergier schiet op doel. Abdulahmanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - KAYSERİ SPOR A.Ş 0:3

27e minuut.
Bergier is nu in balbezit. Adamowicz is nu in balbezit. Bergier bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamowicz rent richting de bal. Adamowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - KAYSERİ SPOR A.Ş 0:4

34e minuut.
Baragatti met een sublieme pass. Adamowicz is nu in balbezit. Jakubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamowicz onderschept slim de pass. Adamowicz draait met de bal, schiet en ... Abdulahmanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamowicz schiet op doel. Abdulahmanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Sessizer is nu in balbezit. Sessizer passt de bal met de wreef. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud draait met de bal, schiet en ... Creiderman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 54%, KAYSERİ SPOR A.Ş 46%.
B.B ERZURUMSPOR - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:4

46e minuut.
Zancu met een sublieme pass. de Paula Gamero is nu in balbezit. de Paula Gamero passt de bal zonder na te denken. Dawud heeft problemen om de bal te vangen. Dawud schiet op doel. Creiderman bokst de bal weg.

57e minuut.
Rebuzzi rent richting de bal. Adamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bergier rent richting de bal. Bergier draait met de bal, schiet en ... Abdulahmanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:5

61e minuut.
onderschept slim de pass. speelt de bal door. Lamotte speelt de bal door. Bergier is nu in balbezit. Bergier schiet op doel. Abdulahmanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Jakubczyk kopt de bal weg. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos passt de bal met de wreef. Dávalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávalos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Farmakopoulos geeft een hoge lob. Zancu heeft problemen om de bal te vangen. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud haalt uit met een fantastische trap. Creiderman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - KAYSERİ SPOR A.Ş 2:5

68e minuut.
Dávalos passt de bal zonder na te denken. Pirilau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirilau geeft de bal voor. Dawud rent richting de bal. Dawud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Sessizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Baragatti probeert naar een medespeler te passen. Adamowicz is nu in balbezit. Bergier bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 53%, KAYSERİ SPOR A.Ş 47%.
B.B ERZURUMSPOR - KAYSERİ SPOR A.Ş 2:5